Nejste přihlášeni
Používám Joomla 1.5.x - http://nakladatelstviphpraha.tode.cz a rád bych udělal na webu ve spodní části (footeru) pod ikonami část s odkazy na články, podobně jako je to zde ve spodní části webu: http://www.vykupto.cz/nejprodavanejsi.
Poradil by jste někdo?
Zkoušel jsem kopírovat původní menu, ale vždy se mi tam připlete původní nabídka z levého sloupce...
Díky...
Díky, to jsem zkoušel, ale neustále mi to načítá to co je v původním menu. Lze to udělat třeba i formou odkazů, ale jak zjistím url daného článku a lze jej pak otevřít pokud nebude zveřejněn?
Dobrý den,
ještě bych se ráda zeptala na menu. Na doporučení jsem si přeinstalovala Joomlu z verze 1.5. na 2.5., šablonu mám vlastní a v obou joomlách stejnou.
Při zobrazení menu v Joomle 1.5. jsem pozici měla nastavenou na user3. Nastavila jsem si to stejně i v 2.5., ale menu se mi nezobrazuje. Vytvořila jsem si už nějaké články i položky menu. Když už se mi menu zobrazí, tak v úplně jiné podobě, než je dáno šablonou.
Jsem zvyklá, že se vždy k položce menu přiřazuje článek a až poté se položka v menu zobrazí. V nové Joomle jsem ještě nepřišla na to, jak to přesně funguje. Prosím poraďte. Děkuji
Jo, tak to nevím :shock:
i když je tvořena pomocí programu Artisteer?
Daný program poznám len s počutia, netuším či vie vytvárať témy i pre Joomla 2.5 a ak vie tak tému je nutné uložiť pre túto verziu. Ak ste tému ukladali pre verziu 1.5 tak ju je treba prerobiť daným programom na verziu 2.5
Děkuji za tip, určitě něco na tom bude. A tak jsem to tak zkusila nainstalovat.
Mám momentálně nainstalovanou joomlu 2.5. skrz administraci a nahranou šablonu, která sedí pro tuto verzi.
A menu se mi zobrazuje "tak trochu", pozadí menu se zobrazuje, položky menu taky, ale stále bez nastavené stilistiky. Správně má být text bílý, na středu a oddělený odrážkama.
Momentálně tam mám více než 2 rubriky, ale díky tomu, že se řadí chybně pod sebe jsou vidět jen dvě.
Můžete se podívat zde: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.mlejnec.com">www.mlejnec.com</a><!-- w -->
Nevíte si někdo s tím rady?
Problém je, že nejsou správně definovány jednotlivé třídy pro zobrazení menu:
<div class="art-hmenu-extra1"><ul class="art-vmenu"><li class="item-101 current active"><a class=" active" ...
ul.art-vmenu a {text-align: left;}
.art-hmenu-extra1 {position : absolute; left: 0; top: 0; width: auto; height: 34px; background-position: center;}
nikde nevidím např bílý text....
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Už jsem na to kápla, ten kód jsem nakonec nemusela řešit. Teď snad už vše pošlape, jak by mělo. Děkuji za rady a ochotu!
Přesně tak, program Artister vlastním - posledním verzi a je fakt,že se musí dát pozor při ukládání, protože nejen že se musí zadat u šablony verze Joomly, ale POZOR - je tam žměna i pozicování - už to není jako v Joomla 1.5 right - left, ale position-1,position-2 apod.