#1 2010-03-28 17:56:03

savy
Člen
Registrován: 2010-03-17
Příspěvky: 8

Re: přístupové údaje do db (mam je správně vyplněné)?

Zdravim,

vytvořil sem si na endoře databázi MySQL s názvem sunlightcms pro stránku http://www.mskarda.cz. Jako uživatele potom savy. V redakčním systému kterej sem na server nahrál sem vyplnil údaje následovně:

$server="srv2.endora.cz";
$user="savy";
$password="mojeheslo";
$database="sunlightcms";
$prefix="sunlight";

ale připojit se k db nejde, redakční system hází hlášku že mám špatně vyplněný přís. údaje. Mám někde chybu? Děkuji za odpověď

Offline

#2 2010-03-28 18:00:03

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,293

Re: přístupové údaje do db (mam je správně vyplněné)?

server je localhost . Mate db vytvorenou?

Offline

#3 2010-03-28 18:03:47

savy
Člen
Registrován: 2010-03-17
Příspěvky: 8

Re: přístupové údaje do db (mam je správně vyplněné)?

admin napsal:

server je localhost . Mate db vytvorenou?

když dám localhost tak sem tam dotanu smile Děkuju.
Uvidím jak proběhne instalace do db.

Offline

#4 2010-03-28 18:10:23

savy
Člen
Registrován: 2010-03-17
Příspěvky: 8

Re: přístupové údaje do db (mam je správně vyplněné)?

Instalace proběhla úspěšně.
Omlouvám se že sem na takový triviální problém zakládal nový téma.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK