#1 2012-02-19 21:01:18

ensferi
Člen
Registrován: 2012-02-19
Příspěvky: 30

Re: Databáze

Dobrý den mám u vás učet ensferi a nejdou mi stranky
A píše mi to Během připojování k databázi došlo k chibě prosím co stim Děkuji

Offline

#2 2012-02-19 21:03:59

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,544
Web

Re: Databáze

v spomenutom účte je 6 domén, ktorú máte na mysli?


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#3 2012-02-19 21:07:22

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,544
Web

Re: Databáze

ako pozerám, tak si si vymazal databázy ktoré potrebujú stránky na chod yikes


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#4 2012-02-20 07:47:21

ensferi
Člen
Registrován: 2012-02-19
Příspěvky: 30

Re: Databáze

No práve blo to <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ceskejhrac.8u.cz">www.ceskejhrac.8u.cz</a><!-- w --> ale uz sem zacal od znova dělat ta stranky

Offline

#5 2012-03-02 13:34:08

reja
Endora uživatel
Registrován: 2011-03-06
Příspěvky: 3

Re: Databáze

Dobrý.
Mám problám so stránkou harmonia.cekuj.net. V admine (databaze) piše toto Zmigrovat na InnoDb server aj som to spravil a nejde to.

Ďakujem za odpoveď

Offline

#6 2012-03-02 17:26:33

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,544
Web

Re: Databáze

Migrácia je len pre to ak by daný systém vyžadoval inú verziu databázy. Zrejme váš túto zmenu nepožadoval a nebolo nutné migrovať databázu.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#7 2012-03-02 22:12:48

reja
Endora uživatel
Registrován: 2011-03-06
Příspěvky: 3

Re: Databáze

reja napsal:

Dobrý.
Mám problám so stránkou harmonia.cekuj.net. V admine (databaze) piše toto Zmigrovat na InnoDb server aj som to spravil a nejde to.

Ďakujem za odpoveď

Ale v admine to žiadalo. A v databáze mám aj starú aj novú databázu a keď je stránka nastavená na starú DB sem tam ide ale viac krát nejde. Keď nerobím nič so stránkou (je nastavené na starú DB) stránka sa počas cca 1 hod. šľape a potom 2-3 hod. nejde a ja počas tej dobi nič nerobím so stránkou.

Ďakujem za radu. (a sorry za obťažovanie)

Offline

#8 2012-03-03 10:52:43

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,544
Web

Re: Databáze

to ako tvoj CMS žiadal zmenu?

Mne stránka http://harmonia.cekuj.net/ funguje normálne.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#9 2012-03-03 12:32:19

reja
Endora uživatel
Registrován: 2011-03-06
Příspěvky: 3

Re: Databáze

JF napsal:

to ako tvoj CMS žiadal zmenu?

Mne stránka http://harmonia.cekuj.net/ funguje normálne.

Nie v admine Endora žiadalo zmenu DB (ako som citoval pred tým) ale nechápem prečo stránka ide cca 1 hod. a potom nejde cca 1,5-2 hod. a potom to isté dookola. (harmonia.cekuj.net).

Offline

#10 2012-03-03 13:40:33

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,544
Web

Re: Databáze

netuším, stránka normálne reaguje, teraz napr nedala žiadny výstup, zrejme chyba CMS, nemá to nič spoločné z databázou


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK