Nejste přihlášeni
Stránky 1
Téma uzavřeno
Zdravím,
Chtěl jsem se zeptat ohledně mého webu <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.alterans.clanweb.eu">www.alterans.clanweb.eu</a><!-- w --> , v shoutu mám vsazenou reklamu a nevím jak jí přesunout, každopadně je tam hnusná a blbě vsazená, skusil sem s fora jednoho topicu dát do indexu ten kod a mněl sem náhle dvě reklamy, shout, nahoře. Nahoře dole to mi nevadí, ale v shoutu to je prostě hnus. Také sem zjistil že web používá framy o nich byla taky řeč. Je to webspell 4.2.2a.
Děkuji předem za rady.
IMHO do shoutu pak tedy vlož:
<span style="display:none"><endora></span>
Není to porušení pravidel, pokud již na hlavní stránce reklamu máš. Jen nevím, jestli se takto bude líbit, není to zrovna moc čitelné!
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Čau no do indexu se to asi nedává že, skoušel jsem to dát do shoutbox.php a max se stalo že reklama zmizla, ale smoutbox byl neaktivní, resp něslo psát apd jako vyplý, tak kde to mám přesně strčit, nejsem zrovna odborník přes php ![]()
Jinak ohledně té reklamy jistě to se doladí sice jeste nevím jak, ale věecko nák půjde, dík.
Do indexu rozhodně ne (ale to záleží i na jiných okolnostech), to bylo porušení pravidel freehostingu.
Neznám zdroják a tak nevím jak je shoutbox generován, hledal bych </body> a před tento tag bych vložil kód pro skrytí reklamy. Místo span můžeš použít i div, tedy <div style="display:none"><endora></div>.
Problém může také být v tom, jakým způsobem jsi to vkládal.
pokud je to generované stylem
1. echo "... text ...";
pak nusí být syntaxe odpovídající - <div style=\"display:none\"><endora></div>
2. ?> ... text ... <?php
pak je správně <div style="display:none"><endora></div>
Ale jak říkám neviděl jsem zdroják...
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Nájdi a otvor súbor shoutbox_content.php.
Nájdi na konci tieto riadky:
while($ds=mysql_fetch_array($ergebnis)) {
$date=date("H:i", $ds['date']);
$name=$ds['name'];
$message=cleartext($ds['message'], false);
$message=str_replace("&","&",$message);
eval ("\$shoutbox_content = \"".gettemplate("shoutbox_content")."\";");
echo $shoutbox_content;
}Nad týmto napíš tento kód:
echo "<div style=\"display:none;\"><endora></div>";Súbor ulož a nahraj na server.
Inak gratulujem znovuotvoreniu tohto klanu ![]()
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
No tak stím shout_contect jsem to skoušel a nic nevím asi jsem to udělal dobře další nápady mi moc nekápli do hlavy to je tím že mám 4 Den horečky. Tak radši zde dám na stažení rar s shoutbox.php a shoutbox_contect.php. Jinak Lpo nejsi náhodou bývalí jka hráč s nfus? Jinak on běží pořád, ale zas mně chytla mánie dělat náké hezčí weby, ale už znalosti prakticky nemám
.
Díky za odp.
http://www.ulozto.cz/12384734/alt-rar
Skús toto: http://www.uloz.to/12386940/alt-rar
Reklama je vložená nad obsahom a zamaskovaná. Ale inak, keď som ešte hrával, tak to som bol členom LotJ.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Stránky 1
Téma uzavřeno