Nejste přihlášeni
Stránky 1
zdravim ja mam takovy problem ze pomoci .htaccess a .htppaswd chci zaheslovat slozku ukaze se mi to na prihlaseni ale nejde se prihlasit a do .htppaswd sem daval heslo zašifrovany
a pak jsem to zkoušel na jinym hostingu a tam to jede v pohodě
AuthGroupFile tam nemam a cesta do .htpasswd je spravna to bude nekde chyba u vas u jinyho hostingu to slo a tady ne
nejde jako u mne chyba neni kdyz furt rikam ze sem to mnel stejny na jinym hostingu tak to tam fakcilo tady ne
Ou hl. že tu to funguje -> http://www.navodynaweb.tk/demo/htpasswd/
(hostované na endore)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
ale mne to nefunguje a vsechno mam dobre napiste mi naky jmeno:heslo zašifrovane ja vam dam pak odkaz a muzete si to skusit
rhs napsal:ale mne to nefunguje a vsechno mam dobre napiste mi naky jmeno:heslo zašifrovane ja vam dam pak odkaz a muzete si to skusit
Ne, my to nechceme zkoušet, my chceme, abys sem dal ten rozbitej soubor. Protože když do .htpasswd přidáš další řádek a nic jiného nezměníš, tak se to opravdu, ale opravdu nespraví.
mas lepsi napad jak to teda resit ?
.htaccess
AuthUserFile /.htpasswd
AuthName "Len pre členov"
AuthType Basic
require valid-user.htpasswd je ve stejny slozce
No, a čemu se divíš, že to nefunguje, když odkazuješ na kořenovou složku disku?
![]()
AuthUserFile /.htpasswd
nechapu te kdyz .htpasswd mam ve stejny slozce tak s
AuthUserFile /.htpasswdby to mnelo fungovat tak nwm co resis
a hlavne ze na php5.cz(nespamuju) to funguje takhle
AuthUserFile /.htpasswdOffline
jako pokud vim tak /.htpasswd ma byt ta slozka ve ktery to zrovna je tak jako jestly vite presnou cestu tak bych prosil naky priklad
dik uz to funguje konecne ![]()
Ako spomínal zrusiteu, absolútna cesta je celkom niečo iné ako keď používaš cestu na vkládanie obrázkov apod. A zistiť si ju môžeš napr. cez $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . Páči sa mi ako to obhajujete, že to máte dobre ale ani za nič na svete by vás nenapadlo, že v tom máte fakt chybu a stále to popierate ![]()
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Stránky 1