Nejste přihlášeni
Stránky 1
Ahoj,
pomocí tlačítka nainstalovat joomlu v sekci aplikace jsem si nainstaloval tento CMS ale zatím se zdá že to neběží.. Nezobrazuje se mi administrační rozhraní (stránka nenalezena), prosím o radu zda nemám ještě něco udělat (cache, instalace růčo, zkusit to jinde, apod..:)
Stránka http://bklouny.4fan.cz/administrator/ mi normálne beží, prevažne po pridaní domény stačí počkať 45 minút a všetko by malo bežať pokiaľ tvoj počítač nemá nacachované staré údaje.
No bohužel asi to bude tou pamětí ale snažím se ji mazat jak se dá, ale nic nepomáhá ani ccleaner.. nejsem ajťák tak nevím, ale jak mohu tedy odmazat tu cache paměť? žádný prohlížeč mi ten link nechce zobrazit.. V čem jiném byto mohlo být? Díky moc
Ani hlavní stránka nejde zobrazit..mě fakt nenapadá co by to mohlo být
hmm zkousel jsem to na jinem pocitaci u sebe a taky to nejede..nemuze to byt siti? Mam adsl od O2 a modem zyxel..bohuzel
sem na mobilnim netu ale ten web mi jde, doma mam uplne tu samou konfiguraci co ty ale pochybuju ze bych to tam viděl jinak
ostatne se zeptej nekoho svych pratel jestli mu stranka jde
jaky mas prohlizec, os? si to muzes zkusit pres nejakou proxy
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Stránky 1