#1 2011-05-21 17:04:09

monikag
Endora uživatel
Registrován: 2011-04-14
Příspěvky: 9

Re: nefunguje vyhladavanie

zdravim,
som uplny zaciatocnik...nefunguje mi vyhladavanie,nech napíšem čokolvek vždy mi napíše že žiaden vysledky neboli nájdené. Potrebujem na to nejaký modul alebo?...za pomoc vopred Ďakujem

Offline

#2 2011-05-21 17:14:30

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: nefunguje vyhladavanie

Zkuste se podívat na tuto stránku:

vasweb.cz/admin/settings/search

Offline

#3 2011-05-21 18:05:38

monikag
Endora uživatel
Registrován: 2011-04-14
Příspěvky: 9

Re: nefunguje vyhladavanie

možno bude niečo s "cronom"...ale čo:-P

Offline

#4 2011-05-21 19:01:45

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,983

Re: nefunguje vyhladavanie

čo má cron spoločné z vyhľadávaním?


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
PHPinfo různých verzií!

Offline

#5 2011-05-21 19:19:47

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: nefunguje vyhladavanie

JF napsal:

čo má cron spoločné z vyhľadávaním?

spuštěním cronu dochází k indexaci obsahu pro vyhledávání wink

Offline

#6 2011-05-21 20:08:32

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,983

Re: nefunguje vyhladavanie

aha, no ale ten súbor cronu by si mal užívateľ spustiť sám nie?


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
PHPinfo různých verzií!

Offline

#7 2011-05-21 20:35:28

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: nefunguje vyhladavanie

JF napsal:

aha, no ale ten súbor cronu by si mal užívateľ spustiť sám nie?

ano, může to spustit i ručně (cron.php), nebo ručně přes administraci...

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK