#1 2011-04-11 22:45:23

danielma
Člen
Registrován: 2010-07-24
Příspěvky: 50

Re: Spuštění cronu selhalo

Dobrý den, potřeboval bych jednorázově prodloužit čas na to, aby cron jednou prošel a pak už zase půjde. Už se mi to tak jednou stalo, zrušil jsem z něho jednu věc a šlo to a pak jsem ji tam zase mohl přidat. Ale teď i když ji odendám, stále to neproběhen, protože asi je překročen nějaý ten čas.
Nevím, jak oddělit jiné věci z cronu, budu rád za pomoc. díky moc

Offline

#2 2011-04-12 14:53:49

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,983

Re: Spuštění cronu selhalo

O ktorý účet sa jedná aby som sa mohol pozrieť priamo na ten skript ktorý sa má v určitý čas vykonať?


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
PHPinfo různých verzií!

Offline

#3 2011-04-12 17:12:01

danielma
Člen
Registrován: 2010-07-24
Příspěvky: 50

Re: Spuštění cronu selhalo

smysl.com, je to cron spouštěný z drupalu
Díky moc

Offline

#4 2011-04-12 17:37:52

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,983

Re: Spuštění cronu selhalo

Tak v tom prípade potrebujem vedieť kde sa ten súbor nachádza aby som sa pozrel či v ňom nieje chyba, teda pokiaľ bol kódovaný vami a nie tvorcami drupalu.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz, Web: www.endora.cz
PHPinfo různých verzií!

Offline

#5 2011-04-12 22:30:45

danielma
Člen
Registrován: 2010-07-24
Příspěvky: 50

Re: Spuštění cronu selhalo

To je od tvůrců drupalu. Já to jen spouštěl. Ale stačilo by mi kdyby mi byl povolen jednorázově zvýšení času na to, aby jednorázově proběhl a pak zase bude fungovat normálně, jen ted má moc úkolů protože jsem neměl čas a když začal hásit chybu, nespustil jsem ho manuálně. A ted´už jen tam moc úkolů, takže to za těch 20s nestihjne. Aspon si to myslím, minule jsem to jen tak tak zvládl. Díky moc

Offline

#6 2011-04-13 10:01:43

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: Spuštění cronu selhalo

nejvíce času zabere indexace webu - dá se nastavit, kolik nodů se má naráz indexovat > vyzkoušejte to...

Offline

#7 2011-04-13 10:03:13

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: Spuštění cronu selhalo

nastavení počtu indexovaných položek je zde:

neco.cz/admin/settings/search

Offline

#8 2011-04-13 12:34:16

danielma
Člen
Registrován: 2010-07-24
Příspěvky: 50

Re: Spuštění cronu selhalo

Děkuju moc, ale bohužel to vůbec nepomohlo. Máte jiný nápad ? Díky moc

Offline

#9 2011-04-13 16:21:46

berkas1
Člen
Místo: Brno
Registrován: 2009-12-05
Příspěvky: 605
Web

Re: Spuštění cronu selhalo

danielma napsal:

Děkuju moc, ale bohužel to vůbec nepomohlo. Máte jiný nápad ? Díky moc

no, zkuste jeste indexování vypnout úplně
dále pošlete adresu webu, napište počet modulů a zkuste se podívat do error logů co tam je....

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK