#1 2010-09-21 16:57:59

tonda13
Člen
Registrován: 2010-01-26
Příspěvky: 25

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

Dobrý den,
je hezké že při zaplacení programu PLUS zvednete upload_max_filesize na 50MB, ale post_max_size je nastaven na hodnotu 16MB, takže ve výsledku můžu nahrát stejně jen soubor o velikosti 16MB.  :?
Jde to nějak změnit? Jedná se o domény icx.cz a soubor.eu

Děkuji za odpověď.

Offline

#2 2010-09-21 17:04:10

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

zvyseno

Offline

#3 2011-02-27 14:11:41

fojt
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-16
Příspěvky: 14

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

Dobrý den,
potřebuji nahrát soubor o velikosti cca 60 MB (jedná se o soubor *.flv). U programu plus mi končí nahrátí 40 MB.
Je možné rozdělením a opětovným sloučením takto větší soubor do webového adresáře nahrát, nebo je třeba z mé strany aktivovat jiný program ?
Děkuji

Offline

#4 2011-02-27 14:35:46

tonda13
Člen
Registrován: 2010-01-26
Příspěvky: 25

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

Přes web to nenahraješ, ale přes FTP by v tom neměl být problém...

Offline

#5 2011-02-27 15:03:21

fojt
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-16
Příspěvky: 14

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

tonda13 napsal:

Přes web to nenahraješ, ale přes FTP by v tom neměl být problém...

buhužel ano  :cry: ,  počkáme co na to admin  roll

Offline

#6 2011-02-27 16:42:23

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

Tak objemný súbor je možné nahrať len cez FTP, pomocou PHP skriptu sa ti to nepodarí ani u PLUS programu, kde je nastavené upload_max_filesize na 50MB. Maximálne post_max_size by bolo možné zvýšiť ak to admin schváli.

Vlastne prečo chceš flash súbor nahrávať pomocou skriptu keď je to jednoduchšie pomocou FTP klienta?


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#7 2011-02-27 16:48:56

fojt
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-16
Příspěvky: 14

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

JF napsal:

Tak objemný súbor je možné nahrať len cez FTP, pomocou PHP skriptu sa ti to nepodarí ani u PLUS programu, kde je nastavené upload_max_filesize na 50MB. Maximálne post_max_size by bolo možné zvýšiť ak to admin schváli.

Vlastne prečo chceš flash súbor nahrávať pomocou skriptu keď je to jednoduchšie pomocou FTP klienta?

Nepsal jsem, že potřebuji PHP script, stačí mi FTP -   počkám na vyjádření admina

Offline

#8 2011-02-27 17:05:57

tonda13
Člen
Registrován: 2010-01-26
Příspěvky: 25

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

fojt napsal:

Nepsal jsem, že potřebuji PHP script, stačí mi FTP -   počkám na vyjádření admina

1) Tak proč to píšeš do vlákna, které se zabývalo nahráváním přes PHP script? Měl si založit nové téma.
2) Na vyjádření admina není nutné čekat, problém je v FTP programu, právě jsem nahrál na hosting soubor o velikosti 368MB, takže tvůj soubor o velikosti 60MB nemůže být problém. Předpokládám, že používáš Total Commandera, vyzkoušej třeba FileZillu (ke stažení třeba na stahuj.cz)

Offline

#9 2011-02-27 17:30:42

fojt
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-16
Příspěvky: 14

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

1) Tak proč to píšeš do vlákna, které se zabývalo nahráváním přes PHP script? Měl si založit nové téma.
2) Na vyjádření admina není nutné čekat, problém je v FTP programu, právě jsem nahrál na hosting soubor o velikosti 368MB, takže tvůj soubor o velikosti 60MB nemůže být problém. Předpokládám, že používáš Total Commandera, vyzkoušej třeba FileZillu (ke stažení třeba na stahuj.cz)[/quote]

1/ sorry, nevědomky
2/ dík, vyzkouším FZ

Offline

#10 2011-02-27 17:46:45

fojt
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-16
Příspěvky: 14

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

to: tonda13 - díky už je to OK, TC mi to na IC zkousnul , zde vypadá že ne

Offline

#11 2011-02-27 18:39:54

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

Hmm, ja som už cez totalcommander dokázal odoslať i 152MB súbor. Väčší som neskúšal lebo nebolo zapotreby taký objem uploadovať wink


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#12 2011-02-27 22:50:04

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

Ftp je skutecne omezene a to na 60MB. Si docela dobrej ze si to tam narval smile

Offline

#13 2011-02-27 22:53:08

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

No ak si dobre spomínam tak to síce vypísalo nejaké prerušenie, ale dal som pokračovať a šlo to ďalej wink


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#14 2011-02-28 00:00:28

fojt
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-16
Příspěvky: 14

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

admin napsal:

Ftp je skutecne omezene a to na 60MB. Si docela dobrej ze si to tam narval smile

Sorry, přes TC to kopalo při 40 MB - docházelo k přerušení a ukončení , přes FZ to prošlo jak nůž máslem. Je to jen jeden soubor 60MB.Snad mi endora a admin odpustí. Ve jménu otce,syna a ducha svatého - Enter.

Offline

#15 2011-02-28 05:52:08

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,885

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

Mňa by zaujímalo ako sa niektorým podarilo dať na FTP 1.37 GB súbor, viď http://filmovenebe.cz/viewtopic.php?t=312


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#16 2011-02-28 16:16:27

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: upload_max_filesize u programu PLUS

To omezeni je jen kuli tomu aby sluzeb nikdo nezacal zneuzivat.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK