Nejste přihlášeni
Zdá se mi to, nebo provozujete několik od sebe odlišných replacerů na <endora> tag?
Při občasném reloadu stránky se mi zobrazí reklama oddělená symbolem "," , ";", nebo "|". Také je reklama zabalena buď do <p>, nebo do <div> tagu.
Jestli reklama na stránce poskakuje, tak to už je záležiostí konkrétní implementace stylů daného uživate, jasné. Nicméně, mohl byste, drahý administrátore, používat jeden ustálený převod <endora> tagu? To abych mohl v noci klidně spát ![]()
pata se generuje pokazde trochu jinak. Trapi vas ten oddelovac nebo ten div?
Trápí mě pouze <p> tag. Není to neřešitelný problém, ale bylo by hezké, kdybyste zůstal u <div> a <p> zahodil.
Taky by mě zajímalo, čistě ze zvědavosti, proč generujete patu různými způsoby. Záhada ![]()
duvod to samozrejme ma . <p> tag jsem odstranil
Ad pata: děkuji
Ad důvod: zavedením obměňující se reklamy chcete docílit toho, aby se v očích google crawlerů a podobného hmyzu obměňovaly i dlouho neaktivní statické weby - čímž bude google ony weby hodnotit jako udržované a přiřadí jim vyšší rating a lepší pozice ve vyhledávání. To znamená, že stránky budou hypoteticky zobrazovatelné více lidem, tj. více lidem se zobrazí vaše reklama.
Chytré ![]()
Toto neni duvod, ale ani to tu nehodlam dale rozebirat . Berte to jako vlastnost tohoto hostingu ![]()