Nejste přihlášeni
tak sem právě z administrace smazal databázi z WP, at tam zbytečně nepřekáží.. nejspíš jsem předtím než jsem tam nahodil před časem Joomlu zkoušel Wordpress a po smazání WP databáze, mi přestal jít celý web (viz. http://ostrava-unas.cz/ )
přitom databáze Joomly tam pořád je, tak nevím co jsem pokazil
.. ale ještě že tu je obnova ze zálohy, tak snad se to během pár hodin spraví ![]()
možná, že tomu vadí to změněné heslo do databáze s joomlou, ale ono mě to nepustí nejen na web, ale ani mě to nepřihlásí do databáze.. no, záloha to jistí
Skontrolujte si info do DB v súbore config.php v zložke /web/
to sem udělal a tam (zdá se) je všechno jak má, i heslo sem v souboru config.php změnil a pořád beze změny
P.S. doufám, že heslo v tom souboru je zašifrováno v MD5, abych tam nenapsal nějakou kravinu
tak po další změně hesla mě to pustí aspon do databáze, ale web pořád nejde.. asi něco dělám špatně v souboru config.php :shock:
.. hlavně by mě zajímalo, proč když instaluju aplikaci jedním kliknutím v administraci, tak se nikde nedozvím jaké heslo bylo vytvořeno do databáze :? a tímpádem až pak si ho musím měnit když se potřebuju dostat do databáze
heslo není v md5? a v čem teda je? sáákryš ![]()
To je generované heslo. Nie je zahešované pretože potom systém ho nemôže odhešovať, takže musí byť v realnej podobe. Heslo by si mal nájsť hneď v configu. Heslo si môžeš zmeniť vo Webadmine v sekcii DB tam si nájdeš svoju DB a zmeníš si heslo...
btw: súbor sa volá configuration.php
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
To je generované heslo. Nie je zahešované pretože potom systém ho nemôže odhešovať, takže musí byť v realnej podobe. Heslo by si mal nájsť hneď v configu. Heslo si môžeš zmeniť vo Webadmine v sekcii DB tam si nájdeš svoju DB a zmeníš si heslo...
btw: súbor sa volá configuration.php
a tak teda do config souboru se zadává to heslo když ho asi tam potřebuju změnit když se web nemůže připojit do databáze v reálné podobě?
a na ftp mám dva soubory configuration.php a configuration.php-dist .. ten druhý je možná to samé, ale nedá se v tom orientovat jelikož to je psané na asi tři řádky, ale dlouhé řádky.. první soubor je aspon přehledně podsebou
Ten druhý config si nevšímaj
sú to údaje v reálnej podobe a musia byť inak sa ti nepripojí neexistuje funkcia md5unhash() a keby existovala je už zbytočné mať funkciu md5 keď sa bude vedieť odhešovať takým ľahkým spôsobom.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
už to fičí jak má
dííky za rady, zajímavé že někde i když jsou služby free, tak podpora může být kvalitní a rychlá a někde ne (i když služba vydělává velké peníze z reklam
)
problém byl fakt v tom hesle a navíc sem ho v config souboru zadával na špatné místo
(pak i došlo že do kolonky smtp password asi nepatří
)
btw.jde nějak odvolat ta naplánovaná obnova ze zálohy? jestli jo, tak by bylo dobré to odvolat at zbytečně nezatěžuju server ![]()