#1 2010-01-18 18:50:41

free-servers.eu
Člen
Registrován: 2010-01-18
Příspěvky: 3

Re: Warning: fsockopen()

Dobrý den,

můj php skript pro zjištování stavu (online/offline) serveru bohužel u Vás nefunguje. Prosím o radu, Děkuji.

http://games.free-servers.eu/la2/cz/status-lineage.php

Offline

#2 2010-01-18 18:55:25

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Warning: fsockopen()

Jestli neni problem v tom ze promena $domain je prazdna?

Offline

#3 2010-01-18 19:45:18

free-servers.eu
Člen
Registrován: 2010-01-18
Příspěvky: 3

Re: Warning: fsockopen()

Proměná je $server = "IP serveru"; , tu mám doplněnou. Na předchozím hostingu (profitux.cz) byl skript funkční bez problémů.

Mohu zaslat skript pomocí PM.

Offline

#4 2010-01-18 19:57:42

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Warning: fsockopen()

ja psal promena $domain .

Offline

#5 2010-01-18 20:44:51

free-servers.eu
Člen
Registrován: 2010-01-18
Příspěvky: 3

Re: Warning: fsockopen()

Vkládám přímo skript. Tento TOTOŽNÝ skript bezproblémově funguje na dvou mých placených hostingzích bez problému.

<?php

$server = "93.190.51.71";
$port = "2106";

function pingDomain($server){
    $starttime = microtime(true);//Server 1 Port
    $file      = fsockopen ($domain, 2106, $errno, $errstr, 10);
    $stoptime  = microtime(true);
    $status    = 0;

    if (!$file) $status = -1;
    else {
        fclose($file);
        $status = ($stoptime - $starttime) * 1000;
        $status = floor($status);
    }
    return $status;
}     

        $status = pingDomain($serverbase);
        if ($status <= 50) $MessageStatus = "";
        elseif ($status <= 80) $MessageStatus = "";
        elseif ($status <= 150) $MessageStatus = "";
        else $MessageStatus = "";


$upmessage = "<font size='1' color='white'>      </font><font color='gray'

size='1'>$MessageStatus</font>";
$downmessage = "<font size='1' color='white'>      </font><font color='gray'

size='1'></font>";
$tout = "5";
$server1 = @fsockopen ($server, $port, $errno, $errstr, $tout);
if(!$server1){ echo"<b><font color='black' size='2' style='Arial'>Lineage 2</font></b><br><font color='black' size='2' style='Arial'>Login  </font><font

size='1' color='white'></font><font color='red' size='2' style='Arial'><strong> Off-line</strong></font><br>$downmessage"; }
else { echo"<b><font color='black' size='2' style='Arial'>Lineage 2</font></b><br><font color='black' size='2' style='Arial'>Login  </font><font size='1'

color='white'></font><font color='green' size='2' style='Arial'><strong> On-line</strong></font><br>$upmessage"; }

$server2 = "93.190.51.71";
$port2 = "7777";

function pingDomain2($server2){
    $starttime2 = microtime(true);//Server 2 Port
    $file2      = fsockopen ($domain2, 7777, $errno, $errstr, 10);
    $stoptime2  = microtime(true);
    $status2    = 0;

    if (!$file2) $status2 = -1;
    else {
        fclose($file2);
        $status2 = ($stoptime2 - $starttime2) * 1000;
        $status2 = floor($status2);
    }
}     

        $status2 = pingDomain($serverbase2);
        if ($status2 <= 50) $MessageStatus2 = "";
        elseif ($status2 <= 80) $MessageStatus2 = "";
        elseif ($status2 <= 150) $MessageStatus2 = "";
        else $MessageStatus2 = "";


$upmessage2 = "<font size='1' color='white'> </font><font color='gray'

size='1'>$MessageStatus2</font>";
$downmessage2 = "<font size='1' color='white'></font><font color='gray'

size='1'></font>";
$tout = "5";
$server2 = @fsockopen ($server2, $port2, $errno, $errstr, $tout);
if(!$server2){ echo"<font color='black' size='2'

style='Arial'>  Game 25x</font><font size='1' color='white'></font><font

color='red' size='2' style='Arial'><strong> Off-line</strong></font><br>$downmessage2"; }
else { echo"<font color='black' size='2' style='Arial'>  Game 25x</font><font

size='1' color='white'></font><font color='green' size='2' style='Arial'><strong> On-line</strong></font><br>$upmessage2"; }
?>

Offline

#6 2010-01-18 21:03:52

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Warning: fsockopen()

Hmm smile tak znovu
ve skriptu pouzivate promennou $domain viz
$file = fsockopen ($domain, 2106, $errno, $errstr, 10);
ta dle meho ale neni nadefinovana proto to hlasi ten warning
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to :2106 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/users/fseu/free-servers.eu/web/games/la2/cz/status-lineage.php on line 8
diky tomu ze neni promenna vyplnena tak se skript snazi pripojit na IP "2106"


pokud vam to jinde funguje tak mi bud neco unika, nebo tam jen neni zapnuto vypisovani warningu smile)

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK