Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,prosím Vás mohli by jste mi poradit? Potřeboval bych udělat uvítací stránku. Dočetl jsem se ,že nejlehčí způsob je udělat si stránku index.html a dát ji na ftp server. Ale už nevím jak nastavit aby mi při přechodu na můj web endora četla prvně index.html(uvítací stranka) místo index.php(stránky joomla).
děkuji
Do souboru .htaccess vložit
DirectoryIndex index.html index.php
.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Jsem asi chromý ,ale nefunguje mi to.Mohl by jste mi to nějak víc přiblížit ?prosím Vás
2 indexy sa budú medzi sebou biť z neznámeho dôvodu. Odporúčam si súbor pomenovať inak a na začiatok súboru .htaccess dopísať
DirectoryIndex uvod.html index.php
Tak už nevím co dělám špatně takhle to tam mám a furt mi to nefajčí.....do ftp jsem nakopíroval soubor uvod.html
#DirectoryIndex uvod.html index.php
##
# @package Joomla
# @copyright Copyright (C) 2005 - 2012 Open Source Matters. All rights reserved.
# @license GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt
##
##
# READ THIS COMPLETELY IF YOU CHOOSE TO USE THIS FILE!
#
# The line just below this section: 'Options +FollowSymLinks' may cause problems
# with some server configurations. It is required for use of mod_rewrite, but may already
a co smazat ten křížek předtím prvním řádkem?
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
a co smazat ten křížek předtím prvním řádkem?
Nemá vliv
a jmenuje se ten soubor skutečně jen .htaccess ?
a ne .htaccess.txt nebo htaccess.txt ?
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
a jmenuje se ten soubor skutečně jen .htaccess ?
a ne .htaccess.txt nebo htaccess.txt ?
aha...tak v tom dělám chybu ..omlouvám se zadával jsem to do htacces.txt
Akorát po přesměrování mi to napíše,že index.php neexsituje
můžete ho vytvořit sám, bude to klasicky textovy soubor (pak otevřít v notepadu, notepadu++, pspadu nebo něčem podobnem)
můžete ho vytvořit sám, bude to klasicky textovy soubor (pak otevřít v notepadu, notepadu++, pspadu nebo něčem podobnem)
Už jsme tak provedl.....ale po přesměrování mi napíše že index.ph neexistuje
a jak je to zapsane? a vůbec - doména?
fk.raselina.cz
dana domena třetiho radu neexistuje
Už,jsem to aktivoval....
Stránky 1