Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den, na localhostě jsem si vytvořil stránku a bezproblému fungovala, pro přesunu na endora už bohužel ne....Jedná se o stránku http://apls.g6.cz/, nevíte někdo kde by mohl být problém?
Na webu nemáte kompletní obsah Drupalu, nějaké soubory vám tam chybí.
Také máte špatně nastaveno heslo
Access denied for user 'drup120213412635'@'srv82.endora.cz' (using password: YES)Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Odkazujete v souboru nastavení na nesprávnou databázi a nesprávného uživatele.
Změňte si nastavení ručně, ve vhodném editoru (PSPad, NotePad++), dle názvu databáze a uživatele, které máte nastaveny v administraci Endora v části Databáze.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
Ručně jsem upravil jméno a heslo kterym se na localhoste prihlasuji, ale error porad stejny.... :?
Ještě mě napadlo, že je problém v tom, že nevím ka mse má kopírovat ta moje databáze mysql....
Údaje máte správné, stránky mi běží korektně.
Vymažte cache a cookies Vašeho prohlížeče.
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
No už jsem to vyřešil, ale problém je že úvodní stránka najede, ale když kliknu na cokoliv tak konec ![]()
Opravdu to nechápu, nahrane jsou určitě všechny soubory z localhostu, ale objeví se jenom úvodní stránka a ať kliknu na cokoliv tak to spadne...
Můžete mi ještě prosím poradit kde bych našel ten error.log?
Tak vyřešeno, stačilo odkomentovat následující řádek v htaacces... RewriteBase /.....Potom jsem narazil na problém, že mi nešlo měnit php, to jsem vyřešil tak, že jsem vložil do htaacces tohle: php_value register_globals "on"
Snad už to bude dál bez problémů ![]()
Stránky 1