#1 2009-10-13 09:36:53

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Novy server a administrace

Dnes byla spustena nova web administrace, ktera jiz bezi na novem serveru, ktery je cely vyclenen pro uzivatele Endora.cz

Všechny stávající účty budou zmigrovany o vikendu 16.10.-18.10.2009. V tomto období je možný krátkodobý výpadek Vašich stránek. Z důvodu kopírování dat nedoporučujeme v tomto období dělat jakékoliv změny na Vašich stránkách. Po úspěšném přesunu bude vsem uzivatelum zaslan email s pristupy do nove administrace. Po přijetí nových přístupových údajů si prosím zkontrolujte, zda jsou Vaše stránky v pořádku.

Změny v parametrech služeb:
- na každou hostovanou doménu 2GB prostoru
- podpora domén 3. řádu (pokud např. nevlastníte doménu 2. řádu)
- možnost editace DNS záznamů
- traffic na doménu 15GB na měsíc
- neomezeně domén na jednom účtu s jedním ftp přístupem
- propagační pata - Nově bude automaticky vkládána na konec každé stránky. Pokud Vám toto umístění nevyhovuje, tak ho můžete změnit umístěním tagu <endora> kdekoliv ve Vašich stránkach. Tímto si prosím všichni propagační patu z Vašich stránek odstraňte ať ji po přesunu nemáte na stránkách 2x.
- emaily - Nově nebudou na Endora.cz poskytovány klasické emailové služby. Všechny emaily si proto před přesunem zazálohujte. V nové administraci si budete moci nastavit směrováni veškeré pošty na Vaší doméně na určitou emailovou adresu či přesměrovni pošty přes MX na google mail (přes google accounts).

Automatická migrace dat je z důvodu velké složitosti CPanelu velmi náročná, proto je velmi pravděpodobné, že u ní nastanou menší či větší chyby. Pokud se chcete těmto problémům vyhnout,  můžete si služby přesunout sami. Stačí si znovu objednat Vaši doménu na Endora.cz - emailem Vám přijde nový přístup do administrace. Přehrajte si Vaše stránky a až budete mit vše nahrané, tak na email <!-- e --><a href="mailto:info@endora.cz">info@endora.cz</a><!-- e --> zašlete žádost o změnu DNS na nový server.

Pokud mate nastavené DNS servery na endora.cz, tak nemusíte nikde nic nastavovat. Pokud máte směrovanou pouze IP adresu, tak si ji nechte v pátek změnit na 88.86.120.114.


Tadeáš Mengler
Endora.cz

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK