#1 2012-04-05 08:32:19

pcmaniak
Endora uživatel
Registrován: 2011-07-19
Příspěvky: 49
Web

Re: Traffic

Dobry den!
Muzete mi pls poradit jak snizit vyuziti traffficu. Pouzivam wordpress a mam aktivovany pluginy na ukladani cache, na gzip, v .htaccess mam kody na snizeni trafficu (komprese obrazku, ukladani do mezi pameti atd.). Dal jsem si to tam koncem minuleho mesice, ale traffic mi to bere uplne stejne jako zacatkem minuleho mesice.

https://developers.google.com/pagespeed ... bile=false

Dekuji za odpoved.

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kino.g6.cz">www.kino.g6.cz</a><!-- w -->

Offline

#2 2012-04-05 09:39:45

marekmuzika
Člen
Registrován: 2012-03-29
Příspěvky: 16

Re: Traffic

Ja som spravil tiez to iste a traffic my to odobera tiez presne tak isto ako pred tym...

Offline

#3 2012-04-05 23:04:41

pcmaniak
Endora uživatel
Registrován: 2011-07-19
Příspěvky: 49
Web

Re: Traffic

Muze nam tu pls nekdo pomoct.

Offline

#4 2012-04-05 23:49:05

Destroyer
Endora rádce
Registrován: 2009-11-01
Příspěvky: 2,097
Web

Re: Traffic

jestli toto nefunguje pak je to bug na strane serveru

Offline

#5 2012-04-06 07:08:37

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Traffic

Server si vezme htaccess a jede podle toho co je v nem nastavene. Co treba to ze mate hodne unikatnich navstevniku a tak se cache nemuze projevit?

Offline

#6 2012-04-06 09:21:02

Destroyer
Endora rádce
Registrován: 2009-11-01
Příspěvky: 2,097
Web

Re: Traffic

i tak by to mělo byt vidět protože odesílá asi jen 60% dat diky gzipu, pokud se mu nezvyšuje počet návštěvníků no

Offline

#7 2012-04-06 11:49:01

xtonda
Člen
Registrován: 2010-05-26
Příspěvky: 55

Re: Traffic

Tak sem ti projel homepage kino.g6.cz httpwatchem. Gzip funguje, takže to by se samo o sobě mělo dost projevit.

U CSS a JS souborů zvaž nastavení delší expirace než 3 - 4 dny co sou tam teď, předpokládám, že se nemění často.
JQuery zkus natahovat z CDN místo z Endory. Je to největší položka na HP natahovaná z Endory (70 kB).

Většinu obrázků máš tahaných z googleusercontent.com, zkus tam vymístit i obrázek pozadí webu, to je druhá největší položka (50 kB).

Dále se na HP tahá captcha ale přitom ji na HP nikde nevidím, možná je zbytečná.

Na detailu filmu platí to samé pro dobu expirace CSS a nalinkování JQuery pluginů zvenku.

Offline

#8 2012-04-06 16:29:55

Destroyer
Endora rádce
Registrován: 2009-11-01
Příspěvky: 2,097
Web

Re: Traffic

podle mě je blbost tahat pozadí s picasy ale s ostatnim souhlasim

Offline

#9 2012-04-06 16:31:47

xtonda
Člen
Registrován: 2010-05-26
Příspěvky: 55

Re: Traffic

Když má bokem všechny ostatní obrázky a má problém s trafficem, tak bych to dal taky ven.

Offline

#10 2012-04-06 20:27:07

pcmaniak
Endora uživatel
Registrován: 2011-07-19
Příspěvky: 49
Web

Re: Traffic

Dekuji za odpovedi. Neco jsem zkusil s tim udelat, tak zitra uvidim jak to pomohlo.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK