Nejste přihlášeni
Stránky 1
Doména: originalphoto.jecool.net
Verze CMS: Joomla 2.50
Verze Phoca Gallery: 3.20 beta
Dobrý den,
po čistém nainstalování systému joomla 2.50 z Vaší administrace sice na první pohled vše funguje jak má, ale na druhý pohled při instalování jakékoliv komponenty do joomly proběhne odhlášení administrátora a instalace neproběhne úspěšně. Potom tedy nainstaluju ručně komponentu přímo v PHPMyAdmin přidáním tabulek do DB. Komponenta již tedy funguje ale pořád ne na 100%.
Například u komponenty Phoca Gallery 3.20 ani u starších verzí se mi negenerují náhledy fotografií. Proto se chci zeptat, kde je tedy chyba že při instalaci komponenty do CMS Joomla probíhá odhlašování administrátora?
Děkuji s pozdravem David Svoboda
O odhlasovaní viem, ale len u inštalácie Phoca Gallery (tým sa nevytvoria tabuľky v databáze a je nutné ich vytvoriť manuálne - už niekoľkokrát sa to tu riešilo), či sa to prejavuje i u iných komponent?
O odhlasovaní viem, ale len u inštalácie Phoca Gallery (tým sa nevytvoria tabuľky v databáze a je nutné ich vytvoriť manuálne - už niekoľkokrát sa to tu riešilo), či sa to prejavuje i u iných komponent?
Děje se to i u aktualizace samotné verze Joomly, potom u jakékoliv komponenty od Phoca... celý balíček je nějaký chybný. A druhou věcí je, že se mi negenerují náhledy fotografií? Proč?
Osobne si myslím že phoca to nedoriešila a chyba je u nich v inštalačnom balíčku, zrejme stratí session a preto dôjde k odhláseniu a nedokončeniu inštalácie. Pokúsim sa si nájsť čas a otestovať to.
Jak to dopadlo?
Upozorňuji že pokud mám starší verzi, u které také prozatím zůstanu, tak vše funguje naprosto bez problémů. Zkuste možná nabídnout lidem v administraci nejnovější verzi joomly, uvidíme potom, jak moc to bude nebo nebude fungovat
Stránky 1