#1 2011-11-18 12:50:14

mikyiri
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-08
Příspěvky: 2

Re: Platba SMS

Dobrý den. Nedávno jste zrušili možnost platby programu plus pomocí SMS. Na rovinu vám řeknu, že mě to vůbec nepotěšilo. Tento typ platby, ačkoliv je nejméně výhodný, jsem často využíval. Je mi celkem jasný důvod, proč tomu tak je - nevýdělečnost. To je celkem logické, protože dle mého názoru byla i tak cena příliš nízká za celé tři měsíce. Proč jste tedy nezvedli tuto cenu? Vím, že naprostá většina lidí si hosting objednává přes kreditní kartu nebo převodem, ale tento třetí způsob byla dobrá alternativa, pokud jste potřebovali prodloužit hosting o krátkou dobu a neměli jste zrovna čas lítat po městě a vyřizovat převod na účet, pokud nemáte kreditní kartu, nebo s ní neradi platíte na internetu.

Chápu, že výdělek z tohoto typu platby by byl malý, ale rozhodně by zvýšil oblíbenost endory. Bavil jsem se s několika lidmi. Většina z nich platí hosting přes kreditní kartu (tady na endoře), ale někteří z nich občas právě využili i možnost platby mobilem a také si stěžovali, že tato možnost zde již není.

Myslím si, že je to opravdu v nouzi ideální možnost, protože mobilní telefon máme většinou vždy při ruce a když je potřeba rychle vyřídit kvalitní hosting bez kreditní karty na kratší dobu, nenapadá mě nic lepšího. Vím, že služba poskytující platby přes mobil si bere dost velkou část samotné platby, ale nestačilo by, kdyby platba 99Kč nebyla na tři měsíce, ale třeba pouze na dva, nebo jeden?

Offline

#2 2011-11-18 14:21:35

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,888

Re: Platba SMS

Anketa vytvorená https://www.facebook.com/endora.cz ak sa nájde dostatočný počet ľudí, osobne si myslím aspoň 100 a viac by muselo súhlasiť tak potom by sa dalo uvažovať ako pokračovať.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2011-11-18 19:36:58

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: Platba SMS

Platbu pres sms vyuzilo mesicne asi 4 lidi. Kdyz k tomu zapocteme extremne vysoke provize za danou sluzbu, cenu implementace atd tak je to nesmysl

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK