#1 2025-06-12 10:23:24

firmamusilacz
Endora uživatel

[SOLVED] Problém s DNS MX záznám

Dobrý den,

mám nastavené mailové adresy přes email profi, kde mám nastavené MX záznamy dle požadavků seznamu. Do včerejšího dne vše fungovalo bez problému až do dnešního dne. Přestaly mi na mojí mailovou adresu chodit maily. Dle sdělení seznamu, je chyba na straně poslytovatele. Viz.

Děkuji. Dle prověření domény firma-musila.cz on-line nástrojem pro kontrolu DNS záznamů nejsou nastaveny u VAšeho registrátora námi požadované MX záznamy viz: https://www.whatsmydns.net/#MX/firma-musila.cz . To má vliv na doručování/odesílání zpráv ze/do schránky. Pokud jste námi vygenerované MX záznamy u registrátora Vaší domény nastavoval, je třeba situaci prověřit přímo u něj. Co jsem se díval, tak u domény nedochází ani ke korektnímu propisování NS záznamů, což má vliv na obecné potíže s prtopisováním dalších DNS záznamů. SItuaci je tak třeba řešit na straně vašeho registrátora Webglobe.cz

Prosím o rychlou radu jak tento problém vyřešit. Jedná se o firemní mailovou adresu, která nemůže být odstavená.

MX záznamy:
9bb86ef1691dd48d.mx2.emailprofi.seznam.cz
CLIENT
9bb86ef1691dd48d.mx1.emailprofi.seznam.cz

#2 2025-06-12 12:37:38

firmamusilacz
Endora uživatel

Re: [SOLVED] Problém s DNS MX záznám

Edit: Nefungují ani webové stránky.

#3 2025-06-17 13:30:10

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně

Re: [SOLVED] Problém s DNS MX záznám

Dobrý den, vidím že MX záznamy máte v pořádku nastaveny včetně směrování domény která nyní v pořádku funguje.

Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK