#1 2020-01-31 17:19:27

goddessinannacom
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 27

Prevod domeny

Dobry den,

lze zmenit pouze nazev domeny u meho soucasneho webu? nebo musim zalozit novy hosting s novou domenou a veskery obsah prevest?

Dekuji

Offline

#2 2020-01-31 23:51:20

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,872

Re: Prevod domeny

Dobrý den, lze novou doménu přiřadit jako alias k již existujícímu webhosting. U Alias domény nelze zakládat emailové schránky. Nebo vytvořit plnohodnotní webhosting a obsah jedním kliknutím přesunout https://www.endora.cz/podpora/napoveda/ … i-domenami


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#3 2020-02-01 20:25:29

goddessinannacom
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 27

Re: Prevod domeny

Dekuji.

Jednim kliknutim rikate? Muzete me jeste tedy prosim nasmerovat, kde to jedno kliknuti najdu?
A nebude ten obsah pak cely rozharaseny?

Offline

#4 2020-02-01 22:41:18

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,872

Re: Prevod domeny

Viz odkaz v předešlé odpovědi.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#5 2020-02-02 18:20:01

goddessinannacom
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 27

Re: Prevod domeny

Dekuji.

Rozumim tomu dobre, ze obsah puvodniho webu se vymaze a prevede pod novou domenu a na te puvodni domene tak budu moci vybudovat web novy?

Offline

#6 2020-02-03 12:19:08

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,872

Re: Prevod domeny

Ano.


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#7 2023-09-25 19:24:54

custom3dprinting
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 1

Re: Prevod domeny

Chtěl bych se informovat. Když si přiřadím alias domenu dájí se domeny mezi sebou prohodit? Myslím tím že hlavní domena ke který je webhosting, přesunout jako alias a alias jako hlavní doménu? jde mi o to že bych chtěl používat email a současná hlavní domena má dost dlouhý název.

Offline

#8 2023-09-27 18:12:25

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,872

Re: Prevod domeny

Dobrý den, ano dají, je potřeba si napsat na info@endora.cz


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK