#1 2018-10-26 13:23:12

navrh1testhyscz
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 1

mezipaměť

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jakým způsobem (a zda to vůbec půjde) "refreshnout" mezipaměť u návštěvníků mé webové stránky? Je to nějak možné - třeba ze strany Endory nebo nějakým zápisem v htacces? Občas se stane, že provedu nějaké úpravy na stránce a objeví se až po shift+f5 v prohlížeči nebo až po nějaké době (že samotný refresh stránky nestačí).

Děkuji moc za jakékoli typy/rady.

Offline

#2 2018-10-26 13:33:48

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,355
Web

Re: mezipaměť

Dobrý den, mělo by to být možné nastavením data expirace do hlavičky daného dokumentu (Cache-Control).


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK