#1 2018-03-17 14:23:32

danbulant
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 22
Web

API -> stav serveru

Chci se zeptat jestli by nebylo možné dát do API i stav serveru(tedy jestli jsou problémy atd.) abych případně mohl informovat návštěvníky.
Děkuji


.---------------------------.
|  HTML:             10/10  |
PHP:            10.5/10 |
ˇ--------------------------ˇ

Offline

#2 2018-03-19 13:34:04

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: API -> stav serveru

Aktualne se takovato funkce neplanuje

Offline

#3 2018-07-16 16:43:35

danbulant
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 22
Web

Re: API -> stav serveru

admin napsal:

Aktualne se takovato funkce neplanuje

Chtěl bych se tedy zeptat odkud informaci ziskavate? Je-li to k přečtení i pro PHP, či jesti máte offline skript.


.---------------------------.
|  HTML:             10/10  |
PHP:            10.5/10 |
ˇ--------------------------ˇ

Offline

#4 2018-07-16 17:42:44

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,241
Web

Re: API -> stav serveru

Dobrý den, k api je možné přistupovat i prostřednictvím php, viz příklad https://www.endora.cz/podpora/napoveda/ … -api-klice


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK