#1 2010-06-22 14:02:58

JF
Endora rádce
Místo: ....nice u Plzně
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 11,707

Re: max_execution_time

Dobrý deň,

dal by sa max_execution_time zvýšiť?
Robí mi to problém keď si chcem urobiť vlastnú zálohu webu pomocou skriptu:

<html><head><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /><title>ZIPovač</title><meta name="robots" content="noindex,nofollow" /><style>body { padding:2em; max-width:50em; font-family:"Trebuchet MS", "Geneva CE", lucida, sans-serif;}table {border-collapse:collapse;font-size:82%;}td, th {padding:5px;border:1px solid #ddd;}th {padding-right:10px;background-color:#eee;text-align:left; font-weight:bold;}thead th {background-color:#ddd;}a {color:inherit;}small {font-size:100%; color:#ccc; font-weight:normal;}table a {color:#000; text-decoration:underline; font-weight:bold;}table a:visited {font-weight:normal;}.messages {max-height:10em; overflow-y:auto;}.message.ok {color:green;}.message.error {color:red;}</style></head><body><h2><small>[<a href='./zip.php'>obnoviť</a>]</small></h2>
<?php

  $action = $_POST[action]; $directory = $_POST[directory]; $zipfile = $_POST[zipfile];

	echo '<table><thead><tr><th> <th>Priečinok<th>Názov archívu<th> <tbody>';
	echo "<tr><th><form action='./zip.php' method='post'>"
		 . " <td><input type='text' name='directory' value='.'>*"
		 . " <td><input type='text' name='zipfile' value='".date("Y-m-d-H-i-s").".zip'>"
		 . " <td><input type='hidden' name='action' value='start'><input type='submit' value='Zbaliť'></form>";
	echo '</table>';

if ($action == "start") {

$filenames = array();

function browse($dir) {
global $filenames;
    if ($handle = opendir($dir)) {
        while (false !== ($file = readdir($handle))) {
            if ($file != "." && $file != ".." && is_file($dir.'/'.$file)) {
                $filenames[] = $dir.'/'.$file;
            }
            else if ($file != "." && $file != ".." && is_dir($dir.'/'.$file)) {
                browse($dir.'/'.$file);
            }
        }
        closedir($handle);
    }
    return $filenames;
}

browse($directory);

$zip = new ZipArchive();

if ($zip->open($zipfile, ZIPARCHIVE::CREATE)!==TRUE) {
    exit("cannot open <$zipfile>\n");
}

?><h2>Výsledky <small>(zbaľovania)</small></h2><?php
echo '<ol class="messages">';
foreach ($filenames as $filename) {
		echo "<li class='message ok'>Súbor <em><b>$filename</b></em> pridaný.";
    $zip->addFile($filename,$filename);
}
echo '</ol>';

if (($zip->status == 0)&($zip->numFiles != 0)) echo "<p class='message ok'>Celkovo pridaných <em><b>" . $zip->numFiles . "</b></em> súborov v archíve <em><b>" . $zipfile . "</b></em>.</p>";
else echo "<p class='message error'>Súbory sa nepodarilo zbaliť!</p>";
$zip->close();

}

?></body></html>

Stiahnuť si ZIP archív je kratšie ako ťahať niekoľko desiatok tisícok súborov z FTP.
Prípadne urobiť cez webadmina nejaký skript ako to má napr CPANEL.net.
Nech to dokáže zabaliť povedzme i 2 GB dát do jedného súboru.

Je to môj návrh, nevyžadujem to, nerobí mi problém zapnúť si sťahovanie cez FileZillu.
I keď jeden súbor by soslo rýchlejšie ;o)


Ján Fačkovec - Endora.cz by Webglobe
Email, Web, Webadmin, Webmail, Nápověda, Ceník

Offline

#2 2010-06-23 09:00:04

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: max_execution_time

Zvyseni max_execution_time neni mozne.

Stahnuti celeho webu do budoucna zvazime. Ted to muzete obejt tak ze si stahnete zalohu.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK