#1 2015-08-27 17:43:11

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

migrace z localhost na endoru

zdravím a prosím o radu...

jde o adresu funglish.eu............

snažím se přenést na Endoru web z localhost.

-překopíroval jsem soubory
-založil novou databázi a exportnul tam tu původní

při zadání www.funglish.eu mi to píše, že uživatel nedodal obsah. Díval jsem se na forum, ale moc jsem toho nenašel, pouze jsem jaxi omylem smazal index.php, což je soubor, který právě zobrazuje toinfo o nedodání obsahu. (pokud to tedy dobře chápu)

Ale pořád jaxi nevím, jak přimět web k práci.

Není chyba v nastavení settings.php? Mám tam pořád localhost a to by tam asi být nemělo.

díky moc.

Offline

#2 2015-08-27 20:41:21

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 9,779
Web

Re: migrace z localhost na endoru


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#3 2015-08-28 07:18:58

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: migrace z localhost na endoru

Ted si nejsem jist,jestli to byla otazka nebo ne...

Obsah mam ve funglish.eu/funglish. Ta druha slozka tam nema byt vubec,pokousel jsem se ji smazat, ale na nekolik pokusu se mi to nepodarilo,nevim kde je problem. To bych taky potreboval pomoci s tim smazani.....mozna neco delam spatne,ale driv jsem neco mazal a slo to.

Dekuji.

Offline

#4 2015-08-28 08:43:36

kksmirice
Endora rádce
Místo: Vrchovnice
Registrován: 2011-11-20
Příspěvky: 6,023
Web

Re: migrace z localhost na endoru

Ne, otázka to nebyla. Kolega Vám uvedl, kde máte obsah webu.

Jak jste se pokoušel smazat složku? Přes FTP klienta nebo ve správci souborů?
Pokud chcete mít obsah na stránkách funglish.eu, musíte přesunout obsah některé ze složek (funglish nebo funglish BCP/drupal-7.31) do rootu domény (složka web).


1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!

stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM

Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.

Offline

#5 2015-08-28 10:53:40

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: migrace z localhost na endoru

Aha,diky.

Tak jsem si myslel,ze uz to mam spravne ve slozce web,ale zjevne nemam.....presunu.

To smazani jsem zkousel jen pres spravce soub,pres ftp nee, to me jaksi v tu chvili netrklo. Je nejaky duvod,proc to neslo pres spravce? Nebo jen docasna chyba?

Dekuji uctive smile.

Offline

#6 2015-08-28 11:10:15

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 9,779
Web

Re: migrace z localhost na endoru

Je možné že adresáre mali nastavené iné atribúty ktoré to správci súborov nepovolili vykonať.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#7 2015-08-28 13:56:27

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: migrace z localhost na endoru

prob č.1. - Tak já si nemůžu pomoci, ale já ten obsah ve složce WEB rootu domény funglish.eu mám...při zadání www.funglish.eu dostávám hlášku "obsah nedodán".

K problému č.2 kdy jsem nemohl smazat složku funglish BCP - zkoušel jsem to smazat přes správce souborů i Ftp, ale nedaří se. Atributy složky jsem kontroloval, owner má všechna oprávnění. (mě to zatím nijak neobtěžuje,

Díky moc za pomoc.

Offline

#8 2015-08-28 15:29:37

PetrAndel
Podpora
Registrován: 2015-07-27
Příspěvky: 487

Re: migrace z localhost na endoru

Obsah jste vložil do adresáře web/funglish, tu zprávu způsobuje web/index.php. Vložil jste tedy obsah o jeden adresář hlouběji než jste měl.

Problémovou složku Vám mohu smazat.

Offline

#9 2015-08-28 15:58:52

kamob
Člen
Registrován: 2015-07-17
Příspěvky: 31

Re: migrace z localhost na endoru

Aha, no jasne, já ten obsah vložil ještě v původní složce, to sem osel.....už to běží, tak skvělé.

Jestli budete mít chvilku, smažte mi prosím tu složku funglish bcp, zkoušel jsem to,ale nepodařilo se.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK