#1 2010-04-28 13:25:44

blbej_dotaz
Člen
Registrován: 2010-04-28
Příspěvky: 4

Re: Reklama

Zdravím. Měl bych jeden začátečnický, blbý a snad i zbytečný dotaz, tedy pro podobná fóra zcela ideální. Dnes jsem si u vás zřídil web a vše proběhlo vcelku bez problémů. Tedy když pominu asi hodinové dumání, než mi došlo že musím smazat ten váš index.php, aby se mé stránky vůbec zobrazily. Sem holt lama. Ale to není důležité. Chtěl bych se optat na tu vaši reklamu. Vím a chápu že se na stránky vkládá automaticky, ale trochu mne mate, že na některých stránkách se mi objevuje a na jiných ne, i když ve zdrojáku vidět je vidět vždy. Je to normální?

Ještě jednou se omlouvám za stupidní dozat primitiva.

----- edit -----

Protože obecné odpovědo se asi nedočkám, zkusím to konkrétněji. Na tomto webu ( http://www.cebrk.hys.cz/ ) se na většině stránek (ty které obsahují menu) nezobrazuje vaše reklama. Protože bych nerad, abyste můj zbytečný web smazali, ptám se zde, je-li to problém. Dle FAQ se má reklama objevovat na všech stránkách, ale mě se - aniž bych se o to jakkoli snažil - skoro nikde neobjevuje.

Offline

#2 2010-04-28 19:42:55

Own3R
Člen
Registrován: 2009-10-27
Příspěvky: 149

Re: Reklama

vyzkoušejte přidat tag <endora>


České Filmy ke stažení / Tipy na Hry ke stažení / Sleduj Seriály Online / Přidávej Pr články ! smile

Offline

#3 2010-04-30 14:49:39

blbej_dotaz
Člen
Registrován: 2010-04-28
Příspěvky: 4

Re: Reklama

Own3R napsal:

vyzkoušejte přidat tag <endora>

Bez mučení se přiznám, že jsem vaši radu moc nepochopil. Máte na mysli, abych do stránek, kde se mi reklama nezobrazuje přidal tag <endora> (nebo <endora> </endora>?) a pak to vše nahrál na web? To jsem pokusně u jedné stránky zkoušel (přes Total Commander FTP) a nic se nestalo. Tedy reklama tam stále není. A pokud jde o vaše WebFTP v administraci, to mi stálě píše, že se nemůže připojit na zajicek.miton.cz. Trochu divné, vůbec nevím co je to za web :-). V každém případě i kdybych věděl jak tento problém s reklamou vyřešit, nejsem si jist, zda-li bych tak učinil. Moc se mi nechce něco řešit a upravovat svůj web, aby mi tam fungovala vaše vybíravá reklama. Ve stejné podobě mám tento web i na upadajícím ic.cz a tam se mi jejich reklama nacpala do všech stránek s neústupnou razancí (dokonce i částěčně překryla to mé menu, které vaší reklamě asi tak vadí). Nedomnívám se tedy, že by byla chyba na mé straně. Nicméně vůbec vám nebudu vyčítat, když můj web označíte jako porušující pravidla a smažete ho.

P.S: Nerad bych ze sebe dělal debila (to za mě dělají mé přísěvky), ale příště při formulaci svých rad mějte na paměti, že diskutujete s hlupákem :-)

Offline

#4 2010-05-02 08:49:39

Kratos05
Člen
Registrován: 2010-04-23
Příspěvky: 6

Re: Reklama

tag <endora> je nepárový tudíž bez </endora> . Tam kam vložíš <endora> tam se bude zobrazovat reklama. Můžeš to hodit do divu a ten pak v css nastavit. Na stránce to pak bude vypadat např takhle

<div class="reklama_endora"><endora></div>

A v css takhle

.reklama_endora{
font-size: 12;
text-float: center;
}

A jestli se ti reklama nezobrazuje tak ji nejspíš schováváš pod nějakým prvkem. Zkus do css přidat tento řádek
z-index: 5;
ve výsledku teda takhle

.reklama_endora{
font-size: 12;
text-float: center;
z-index: 5;
}

Samozřejmně nastavit si to můžeš podle sebe  wink

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK