Nejste přihlášeni
Stránky 1
Dobrý den,
nedávno mi přestalo fungovat přidávání štítků ke článkům na webu www.nokiafan.cz
Mám pocit, že to souvisí trochu s tím, že se mi v administraci začala objevovat reklama na místech, kde se dříve neobjevovala. Právě v poli se štítky a také pod polem pro titulek článku. Když kliknu najiž existující štítek, ke článku se nepřipojí. Dříve to fungovalo v pohodě.
Přidávání štítků v administraci je funkční i s vkládanou reklamou. Pokud se reklama zobrazuje vícekrát, tak ji můžete schovat pomocí návodu http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?id=5835 (Skrývání reklamy, nechtěné zobrazování reklamy).
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
V mém případě to úplně funkční není. Nefunguje mi klikání na již existující štítky. Štítky se tímto způsobem nepřidají. Musím je vypisovat ručně. Nefunguje ani zadání části názvu štítku a následné kliknutí na jednu ze zobrazených možností. Jediným řešením je napsat celý název štítku a dát vytvořit.
Zároveň mi poslední dobou takřka pořád blbne přidávání obrázků.
Pokud se stále vkládá do štítků reklama, tak si zkuste do souboru wp-admin/admin-ajax.php na začátek vložit
<div style="display:none;"><endora></div>
.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Reklama je pryč, ale štítek pořád nelze připnout kliknutím na jeho název. Zároveň, pokud napíšu část názvu štítku a kliknu na jeden z nabídky, vloží se text reklamy do pole se štítky. Tedy stejný stav, jako předtím.
Odporúčam nepoužívať ajax, i keď reklamu zamaskujete tak tým nič nevyriešite. Ak stránka pošle požiadavok a v odpovedi má navyše i reklamu tak jej nebude rozumieť a nič sa nevykoná. Prípadne môžete skúsiť u súboru wp-admin/admin-ajax.php poslať inú hlavišku, napr txt súboru čím by sa reklama vložiť nemala.
přesně tak, na řádku cca 35 změnit
z
@header( 'Content-Type: text/html; charset=' . get_option( 'blog_charset' ) );
na
@header( 'Content-Type: text/plain; charset=' . get_option( 'blog_charset' ) );
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Děkuji, úprava řádku 35 trochu pomohla. Již mohu po napsání části názvu štítku kliknout na navrhovaný štítek. Co se týče klikání na již vytvořené štítky (bez psaní části názvu do pole pro přidávání štítků), tak to mi stále nefunguje.
Stránky 1