Nejste přihlášeni
to není v php fusionu ale jakoby v tom pluginu co jsem stáhl asi přes týdnem asi je nějakej chybnej je tam hodně zabanovaných IP adres
Když je člověk zabanovanej normálně tak se na web dostane ale nejde registrace pro něj
Upravil ruberninja1 (2013-12-21 23:05:11)
Je to v php fusionu. Testoval jsem to na čisté instalaci, stejný problém s přesměrováním na google.com pokud je zabanována IP adresa.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Pokud na obyč php fusionu někomu zabanuju IP tak se na web dostane ale nejde mu registrace
mrknete na soubor root/includes/ip_handling_include.php
...
if (dbcount("(blacklist_id)", DB_BLACKLIST, $check_value)) {
redirect("http://www.google.com/");
}
...
je to tam stale
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Koukám.. jaký blb todle vymyslel a nemohl prostě už rovnou udělat stránku kde to napíše vaše IP je zabanována
--> PHP-Fusion. Zrejme je už načase hľadať niečo rozumnejšie a možno viac originálnejšie. Lebo každý PHP-Fusion web vyzerá na to isté kopyto a projekt sa nepresadí ak sa stratí medzi všetkými toho istého druhu. Treba niečim vyniknúť a začať webstránku s PHP-Fusion nie je zrejme najlepšia voľba.
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
Pro mě je lepší php fusion, než třeba takový wordpress
Porovnávate hrušku s jablkom. WordPress je tvorený skôr na iné účely ako gaming portal. Drupal je dá sa povedať dosť "všeobecným" CMS, z neho si takmer poskladáte všeličo a nebude Váš web vyzerať ako vajco k vajcu v porovnaní so stránkami, ktoré využívajú PHP-Fusion. Zrejme nechcete, aby Váš projekt bol taký priemer a niečo menej, určite chcete vyniknúť a v 1. veci to je webová prezentácia.
Upravil Lkopo (2013-12-22 15:50:57)
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
@ruberninja1 asi nemohl ale vy to muzete udelat za nej at uz redirectem na jinou URL nebo prasacky
if (dbcount("(blacklist_id)", DB_BLACKLIST, $check_value)) {
die("IP BANNED");
}
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP