Nejste přihlášeni
Zdravím mám takový problém.. web www.xplay-games.eu mě přesměrovává normálně na ten web co jsem napsal.. Ale u kamaráda jsem zkoušel prohlížeč mozilla, google chrome a opera.. po zadání do vyhledávače www.xplay-games.eu nebo http://www.xplay-games.eu tak ho to hned přesměruje na stránku typu https://www.google.cz/?gws_rd=cr&ei=T1m … yQON_oDgDQ + jiný ty koncové kody nevím co s tím když u mě to jde normálně zkoušel jsem mu mazat i cache nebo historii vše.. dokonce i změnit vyhledávání např na seznam ale vždy ho to přesměrovalo na google.. co s tím ?
Prověřit kamarádův počítač na viry a jinou havěť. Nemyslím jen spuštění nějakého antiviru, ale analýzu pc, nejlépe na stránkách zabývající se touto tematikou
1. Murphyho zákon:
Na počátku nebylo nic. I to se pokazilo!
stránky: CMS test
kontakt - instalace systémů, MySQL, FTP přístup, ...
Instalační balíky vybraných CSM
Problémy spojené s provozem služeb Endora, řešte na tomto fóru.
A proč mu to dělá zrovna na mou stránku a n na jinou ? Ostatní stránky mu jdou jen moje mu přesměrovává na google
Zkuste také na počítači kamaráda nastavit DNS server na 8.8.8.8
A to se dělá jak ?
Jaký operační systém používá kamarád?
Windows vista
Teď jsme to zkoušeli ještě na jednom PC u něho v baráku přes jeho wifi internet a taky mu tam nejde moje stránka
1) Klikněte na tlačítko Start a na příkaz Ovládací panely. Do vyhledávacího pole zadejte text adaptér a poté klikněte v části Centrum síťových připojení a sdílení na položku Zobrazit síťová připojení.
2) Pravým tlačítkem myši klikněte na připojení, které chcete změnit, a potom klikněte na příkaz Vlastnosti.
3) Klikněte na kartu Sítě. V seznamu Toto připojení používá následující položky klikněte na položku Protokol IPv4 (TCP/IPv4) a potom klikněte na příkaz Vlastnosti.
!! Doporučuji si poznamenat veškerá nastavení v tomto okně před tím, než budete pokračovat dále. !!
4) Zaškrtněte Používat následující adresy DNS serverů DNS:
5) Do Upřednostňovaný server DNS: napište 8.8.8.8 (všimněte si, že tečky jsou již předvyplněny)
6) Potvrdit kliknutím na OK
Pokud tento postup nepomůže, vraťte vše do předchozího stavu a postupujte tak, jak radil kksmirice
Nepomohlo.. jak už jsem psal viry to 100% nebuddou protože jsme to zkoušeli u něj přes wifi přes 2 pc a tablet a ani na jednom mu moje stránka nejede, přesměrovává na google
Nejde www.xplay-games.eu, ale například subdomena www.mt.xplay-games.eu jde nebo www.xplay-games.eu/xD.php nebo www.xplay-games.eu/test.php taky jdou ale jakmile tam je třeba 404.php nebo news.php tak to nejde
No asi přes jeho internet to nejde, ale dřív mu to šlo
Potom by mohla být chyba na straně poskytovatele. Řekněte mu, aby ho zkusil kontaktovat.
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
A to jim má říct že mu nefunguje jeden web ?
JF: Už to zde bylo řečeno (http://podpora.endora.cz/viewtopic.php?pid=54003#p54003), výsledek byl stejný. Zkoušeno na tabletu a na jiném PC.
Kontaktujte nás | FAQ
Je 100% že to je internetem nebo teda bude chyba v mém webu což je asi nesmysl, protože to dělá jen jemu.. Zkoušel to z mobilu z internetu od jiného operátora a šlo mu to normálně
neni zabanovany? myslim, ze je to tak blby system, ze zabanovani uzivatele na php fusion jsou presmerovani na google.com
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
Je to tak jak psal Destroyer. Vyzkoušel jsem to a pokud se přistoupí na stránku, tak proběhne přesměrování na google.com.
Kontaktujte nás | FAQ
Jo přesně píše to tam spam detected with stopforumspam.com: 217.117.209.5
Dělal to jeden infusion proti spamu, nechápu proč ho blokoval
Upravil ruberninja1 (2013-12-21 20:25:06)
ten system je dost chytry no - misto aby uzivateli rekl "jste zabanovany, nazdar" tak ho presmeruje inteligentne na google.com aniz by rekl popel
a taky koukam ze se za ty dva roky nic nezmenilo, je to v nem furt
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP