Nejste přihlášeni
Vyčkejte, prosím. Admin se Vašim problémem bude zabývat ihned jak to bude možné, případně si napište na info@endora.cz
Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz
Na jakem webu?
martinplasil.cz
Nyní to ale již zase funguje, bez jakéhokoliv mého zásahu.
A teď už pokus o přidaní komentáře pod fotografii způsobí error 500. Ještě před chvilkou to fungovalio a teď z ničeho nic to zas nejde.
Teď jsem se zkoušel proklikávat a několikrát se zobrazila chyba server error. Aktivoval jsem Vám ještě zobrazování PHP chyb přímo v prohlížeči. Pokud bude chyba přetrvávat, tak se na to admin podívá.
Kontaktujte nás | FAQ
Tak opět error. Žádnou chybu to nezobrazilo. Jen error 500.
Jak už jsem Vám psal, vyčkejte na odpověď admina, případně si napište na info@endora.cz a admin se na problém ihned jak to bude možné podívá.
Kontaktujte nás | FAQ
Děkuji.
Zkousel sem to a bez chyby . Neni mozne aktualizovat zend framework na nejnovejsi verzi?
Proste je tam neco spatne co segfaultuje php
Zend Framework je tam v poslední verzi 2.2.2. Škoda že se to objevuje zcela náhodně a mě na vývoji se to neobjevuje vůbec, takto to nemůžu nijak odladit.
Tak a teď přestalo z ničeho nic fungovat tomovofoto.cz, které fungovalo poslední týden zcela bez erroru 500 :-(
Je možné, že se jedná o nějakou nekompatibilitu se Zend aplikací a chyba se objevuje jen občasně.
Kontaktujte nás | FAQ
Prosím o nasazení nové verze PHP 5.4.18, která vyšla dnes. Je možné, že je v ní opraven bug, který způsobuje segfault mé aplikace(martinplasil.cz). Jedná se o chybu https://bugs.php.net/bug.php?id=61828 Inkriminovaná třída DirectoryIterator se právě v problémových místech používá. Děkuji.
Dobrý den, bude prosím možné v dohledné době nasadit opravenou verzi PHP? Děkuji.
Vyčkejte, prosím, na odpověď admina, případně si napište na info@endora.cz
Kontaktujte nás | FAQ
Nové verzie PHP sa nenasadzujú hneď ako sú vydávané. Prv ich je nutné otestovať či takýto update neobsahuje zásadnejšie bugy.
Samozrejme presnejšie sa vám k tomu vyjadrí sám admin ako vám už odpovedal Trade.
Dobrý den, jak to prosím vypadá s nasazením opraveného PHP? Děkuji.
Upravil TomAtom (2013-08-22 07:28:24)
Jak už jsem Vám psal já a kolega výše, k tomu se Vám může vyjádřit jen admin, nikoliv Endora rádce. Můžete vyčkat na odpověď admina zde na fóru a nebo si napsat na info@endora.cz
Kontaktujte nás | FAQ
Pred nasazenim se vzdy par dnu ceka jestli nekdo nenahlasi nejaky zasadni bug. PHP sem aktualizoval tak to zkuste.
Dobrý den,
bohužel to nepomohlo. Problém se táhne již cca 3 měsíce a já už nemohu dále čekat. Endoru mám rád, již zde hostuji několik let, ale situace se stabilitou je neúnosná a všechny domény, které zde hostuji jsem musel přenést na konkurenční placený hosting. Tam je stejná verze PHP a všechny mé aplikace tam fungují naprosto stabilně bez jediného segfault erroru 500. Hosting mám zaplacený na 1 rok, tak po roce otestuji stabilitu endory a třeba se sem vrátím, když to během toho roku odladíte. Děkuji a třeba někdy zase na endoře....
Dobry den,
sice nejsem moc zkuseny, ale neobevuje se error 500 pri problemu s httacces ?
A pripadne opozdeni v dusledku cache nebo proxy ?
V mém případě se jedná o jiný problém. PHP zcela náhodně padá na segfault.
Dobrý den,
podobný problém jsem měl s doménou Aes.tode.cz, nakonec mi stačilo zakomentovat řádek header('Content-Type','text/html; charset=UTF-8'); - je možné, žeby problém byl způsoben právě nějakou chybou v odesílání hlaviček? Bufferem před prvním odesláním dat to nebude, tento příkaz jde velmi brzo a dávám si velký pozor na počáteční prázdné znaky...
Stránka mi hází 500 internal error co se děje? To vypadá u endory?