Nejste přihlášeni
Cawte prosim vas ako presunem cely web ? s jedneho priecinku xxx.jecool.net do napriklad nieco.tk ???
Skusil som to zazipovat ale nedokaze to vetsi web uz zazipovat a vypise time quit a neviem to ani cez ftp filezilu nijako presunut prosim o rady.
a ěste som skusil to presmerovanie e-mailu na gmail prišli mi prvé 3 e-maili a potom už ziadny neprišiel
keby ho viem napisat tak by som to spravil je to nieco komplikovane?
Pomocou PHP skriptu kopírovať ide vrámci servera i tu na Endore.
Názov súboru: copy.php
<html><head><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /><title>Kopírovač</title><meta name="robots" content="noindex,nofollow" /><style>body { padding:2em; max-width:50em; font-family:"Trebuchet MS", "Geneva CE", lucida, sans-serif;}table {border-collapse:collapse;font-size:82%;}td, th {padding:5px;border:1px solid #ddd;}th {padding-right:10px;background-color:#eee;text-align:left; font-weight:bold;}thead th {background-color:#ddd;}a {color:inherit;}small {font-size:100%; color:#ccc; font-weight:normal;}table a {color:#000; text-decoration:underline; font-weight:bold;}table a:visited {font-weight:normal;}.messages {max-height:10em; overflow-y:auto;}.message.ok {color:green;}.message.error {color:red;}</style></head><body><h2><small>[<a href='./copy.php'>obnoviť</a>]</small></h2>
<?php
$action = $_POST[action]; $url = $_POST[url]; $filename = $_POST[filename];
echo '<table><thead><tr><th> <th>Cesta<th>Názov súboru<th> <tbody>';
echo "<tr><th><form action='./copy.php' method='post'>"
. " <td><input type='text' name='url' value='http://'>"
. " <td><input type='text' name='filename' value=''>"
. " <td><input type='hidden' name='action' value='start'><input type='submit' value='Skopírovať'></form>";
echo '</table>';
if ($action == "start") {
if (!copy($url, $filename)) {
echo "Chyba kopírovania súboru $filename ...";
} else { echo "Súbor $filename bol skopírovaný!"; }
}
?></body></html>
- tento skript prekopíruje jeden súbor ktorý si zvolíš, samozrejme nepoužívaj variantu z http:// to ti nepôjde, musíš zadať absolútnu cestu k súboru a názov ako sa má volať v zložke kde sa nachádza tento copy.php súbor, ak sa troška vyznáš do PHP tak si to isto prispôsobíš tak aby ti skopíroval celý obsah danej zložky ktorú budeš chcieť prekopírovať ;o)
no skvôr to asi stiahnem do pc a cele nahram znova ale v administraciji by ste mohli mat nieco na presun webu leb ak si niekto kupi domenu musi si spravit aj novy priecinok a tim padom treba skopirvat web no skoda ze to nejde cele zazipovat aj to by stačilo
Bude, lebo musí každú súbor písať aby ho skopírovalo, prípadne si to môže upraviť do nejakého cyklu kde si vylistuje celý strom adresára a bude ho kopírovať. Ja to používam len na ZIP súbory, čiže zabalím si web, alebo jeho časť pokiaľ je stránka objemná a časový limit je krátky na celé zabalenie webu. Momentálne nemám toľko času napísať skript ktorý by to skopíroval celé za pár sekúnd ;o)
no skvôr to asi stiahnem do pc a cele nahram znova ale v administraciji by ste mohli mat nieco na presun webu leb ak si niekto kupi domenu musi si spravit aj novy priecinok a tim padom treba skopirvat web no skoda ze to nejde cele zazipovat aj to by stačilo
Zazipuj si každú časť zvlášť keď nejde ako celok, napr po adresároch a podobne ;o)
no ten web ma 139 MB co som prekvapeny lebo tam su iba php subory
edit tak 30M ma zaloha tak o 30 mb je mensi
Taký systém som ešte fakt nevidel, že by mali spolu PHP súbory 139 MB. Možno tam máš nejaký súbor, v ktorom sú písané všetky hlášky od nainštalovania a ten zaberať môže dosť, ale aj tak sa mi to nezdá. Nenahrával si na server nejaké súbory?
Portfólio
E-mail: eduard(at)karpiel.sk
je tam par pdf suborov asi 10 ktore maju do 1Mb a su tam 2 systemi ale 1 je upne cisty a dokopy tam fakt nic neni nechapem ako to moze mat 100MB su tam 2 zipi ktore maju spolu 30MB
ziadne cache ani tmp nikde nevidim je tam dost instalovanich modolov v ktorich su male obrasky 10 tem ale aj tak sa mi to zda dost vela stahujem to do pc a stiahol som 1700 suborov zatial ktore maju 21MB
no vyzera to zatial na ten adresar s pluginmy a kde je toho fakt vela a este otaska ked nahram 100mb zip rozbali mi ho?? alebo to budem muset cela nahravat ako to aj stahujem? mam t-com internet a upload je fak chaby 45 kb v dnesnej dobe je na 2 veci *******
Rozbaliť by malo, ja som rozbaľoval 300 MB súbor a v pohode to prešlo. Veď uvidíš, prípadne ti zipneš do viacerých súborov a do každého dáš časť stránky. No T-Com je nanič, aj mi ho máme doma, ale našťastie nebývam z našimi takže používam PilsFree v Plzni a tu to niekedy ide i krásnych 100Mbps ;o)
tak to je uz peknejsia rychlost
no keby to tak mne islo bol by som rad