Nejste přihlášeni
nevim co s tim máte.. skuste si 1 denne procistit cookie a cache.. ja to delam vzdy pred vypnutim pc a jede mi to v pohode.. take to muze byt tim ze mam poskytovatele blizko a vybornou dostupnost.. Může toho být spousta proč vám to najíždí, tak pomalu..
já nic nikdy nečístím, po zavření prohlížeče mám uklizeno ani nic neodklikávám
smaž alespon ty bad requests protože toto je fakt hrozne
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
uz sem to smazal
ja to mam v pagespeed furt
W3C validator | Performance tools | Stavové kódy HTTP | Fiddle | Codepen | Ideone | XAMPP
na ftp nic takoveho uz nemam a kdyz kliknu na tve odkazy tak Nod Found
ano prave proto, sou totiž uvedeny na stránce a ne na ftp v tom je ta chyba
a stránka je volá a tim prodlužuješ načítání
Presne tak, a to aj x obrázkov ti nenačíta lebo neexistujú a tým sa predlžuje spracovanie skriptu a zbytočné zaťažovanie servera tak šup to opraviť. A preto radšej dávam prednosť profesionálnym šablónam, i na mojej webke je jedna z yootheme.com ktorá je programovaná profesionálmi a tým pádom tam nemôže byť ani chyba
ono to nemusi byt treba šablonou, já měl na joomle hrozny problemy s tim shoutboxem - chyb jak na facebooku ale už je to ok
prej jak na facebooku no ja to skusim nejak opravit
no jasne spust si facebook ve verzi bez javascriptu a přihlaš se
http://www.facebook.com/home.php?_fb_noscript=1
(s javascriptem je tam 7k~ mže nepoužívaj CDATA)