CidJc   24.05.2026, 12:32
Přestal mi fungovat web www.czechsim.cz na hostingu FUN. Vše je naastavené správně !!! Už by jste sakra s tím měli něco udělat, dříve na staré endoře se s tím dalo pracovat a teď je administrace chaos !!! Za co chcete platit, to fakt nevím !!! Děkuji Pokorný Angry Angry Angry Angry Angry
jan   24.05.2026, 15:13
Dobrý den, problém s databázovým serverem již řeší naši administrátoři. Za komplikace se vám omlouváme.
CidJc   26.05.2026, 23:00
(24.05.2026, 15:13)jan Napsal(a): Dobrý den, problém s databázovým serverem již řeší naši administrátoři. Za komplikace se vám omlouváme.
Dobrý večer,
vaše řešení trvá již 2 dny. Začínám být hodně a nebudu radši psát co. Mám jako správce pod sebou více stránek na Endoře.cz a pokud nemáme odejít jinam, tak to laskavě dejte dohromady. Trpělivost má své meze a mé už přetékají. Děkuji Pokorný
jan   27.05.2026, 19:42
Dobrý den, eviduji že vám stránka běží, ale zobrazuje jen slovo Error - pravděpodobně máte něco ve vaši aplikaci nastaveno chybně. Doporučuji si v ní zapnout debug log kde zjistíte konkrétní chybu na čem chod selhává. Je škoda že daná aplikace není schopna vypsat přesnější informaci o chybě.
CidJc   28.05.2026, 22:18
(27.05.2026, 19:42)jan Napsal(a): Dobrý den, eviduji že vám stránka běží, ale zobrazuje jen slovo Error - pravděpodobně máte něco ve vaši aplikaci nastaveno chybně. Doporučuji si v ní zapnout debug log kde zjistíte konkrétní chybu na čem chod selhává. Je škoda že daná aplikace není schopna vypsat přesnější informaci o chybě.

Dobrý večer, nic jsem na stránkách nenastavoval ani neupgradoval a i přesto se mi snažíte namluvit, že jen tak přestaly fungovat? To je tedy od vás pěkná výmluva. No nic s vaším hostingem asi skončím, protože se kvalita služeb zhoršila. Jinak pokud jsem si zkusil na svém hostingu rozjet web, tak jede bez problémů. No začnu přesouvat klienty a weby jinam a rozhodně je to z vaší strany pro nezájem a zhoršení služeb. Děkuji za nic.

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Fórum používá MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.