Stránky (2): 1 2   
m39   09.03.2026, 23:10
9.3. v 20:45 jsem zaznamenal totálně zpomalené načítání stránek na své doméně mix.9e.cz. I obyčejné textové stránky se namísto vteřiny otvíraly v řádu minut. V mojí internetové konektivitě problém není. Kde to vázne?

12.3. v 19:55 opět totální zpomalení. S  weby se takto nedá pracovat! Bude to někdo řešit?
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.03.2026, 21:58 uživatelem m39.
jan   13.03.2026, 18:11
Dobrý den, vámi zmíněné problémy řešíme denně i několikrát . Zpomalení serveru je způsobeno jeho přetížením jinou doménou běžící na stejném serveru. Administrátoři přetežovatele pozastavují aby se chod serveru stabilizoval. Bohužel v poslední době evidujeme stovky infikovaných webstránek na které jdou v různé časy útoky které přetížení způsobují. V případě že by se vám problémy projevovali i nadále, kontaktujte nás přes formulář https://admin.endora.cz/support a případně váš placený webhosting přesuneme na jiný webserver. Děkuji za pochopení a omlouvám se vám za vzniknuté komplikace.
m39   23.03.2026, 22:08
Dobrý den,
dnes jsem opět zaregistroval výpadky, kdy se stránky nenačetly vůbec, ale po chvíli již vše začalo fungovat. Díval jsem se na ten formulář, kam bych tedy asi měl napsat žádost o přesun mého placeného webhostingu na jiný webserver, ale než tak učiním, chci se ujistit, že se tím v nastavení mého webu nic nezmění. Tj. nastavená verze PHP, adresa stránek, mail, hesla a ostatní uživatelská nastavení). Případně co se změní (předpokládám, že asi FTP přístup na soubory - používám externí WinSCP). A jak dlouho by ten přesun zhruba trval.
Děkuji.
jan   26.03.2026, 21:33
Dobrý den, při přesunu na jiný server se změní jen IP adresa pro přístup k FTP. vše ostatní bude fungovat stejně.
zvarl7am   03.04.2026, 03:21
Dobrý den, v poslední době mám stejný problém na ecliptica.cz, fórum se načítá strašně dlouho, občas padá na chybě 504 a je to obecně dost frustrující. Pomůže mi výše zmíněný přesun na jiný server, nebo mám jenom něco někde špatně nastavené?
jan   04.04.2026, 00:15
Dobrý den, webhosting ecliptica.cz jsem vám přesunul na jiný server.
zvarl7am   04.04.2026, 01:09
Wow, to byl fofr, děkuju moc!
Ono to teda úplně rozhodilo vizuál a zatím nejsem schopnej to opravit, ale to snad bude jenom nějaká drobnost a přinejhorším někde poprosím o další pomoc.

Edit: Tak ne, prostě s tím nehnu, a s pomocí Copilota jsem sice aktualizoval, co se dalo, ale obávám se, že jsem to asi spíš ještě víc rozbil. Už je to sice offtopic, ale dokážete mi ještě nějak pomoct? Tím přesunem na jiný server se možná změnilo víc než některé cesty?
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.04.2026, 03:08 uživatelem zvarl7am.
jan   05.04.2026, 00:37
Dobrý den, web https://ecliptica.cz/ jsem testoval po přesunu a byl funkční stejně tak jak je funkční i nyní.
Co konkrétně vám na něm nefunguje? Kontaktujte nás přes formulář zde https://admin.endora.cz/support a podíváme se na detaily. Děkuji
m39   16.05.2026, 08:06
Dobrý den,
protože problémy s pomalým načítáním stránek přetrvávaly a přidaly se problémy s jejich krátkodobou nedostupností (v řádu minut), napsal jsem vám žádost o přesunutí na jiný server (jak jste mi zde ve fóru nabízeli). Namísto toho přesunutí mi přišla mi odpověď, že to budete řešit s techniky. Po cca týdnu jsem se dočkal toho, že ze čtvrtka na pátek nebyl můj web mix.9e.cz asi 7 hodin dostupný vůbec. Teď v sobotu 16.5.2026 v 6:54 je opět nedostupný (a není to opět v řádu minut).  Už s tím konečně něco uděláte? Takto si placený hosting opravdu nepředstavuju. :-(
Milan Kaška
Přiložené soubory
jan   17.05.2026, 13:43
Dobrý den, omlouvám se vám že přesun nebylo možné provést již tehdy. Od včerejška již máte webhosting mix.9e.cz na jiném serveru.
Stránky (2): 1 2   

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Fórum používá MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.