michalkozelsky   12.01.2026, 13:58
Zdravím. Včera sme zistili, že nám nefunguje web https://ualexazv.sk
Na webe sa nič nerobilo, prestal fungovať z ničoho nič, ani sa nedostanem do WP. 

Web patrí reštaurácií, ktorá ponúka rozvoz jedál a máme na webe naše menu, preto je veľmi dôležité tento problém vyriešiť čo najskôr, nakoľko prichádzame o zákazníkov. Písal som na podporu 2x ešte včera a do teraz nemám žiadnu odpoveď.

Prosím o info, v čom je problém. Ideálne aj o postup čo treba spraviť, prípadne o pomoc s opravou, nakoľko nie sme moc technicky zdatní pri nastavovaní vecí v rámci webu.

Ďakujem za skorú odpoveď
michalkozelsky   12.01.2026, 15:32
Po dohode s telefonickou podporou som obnovil zálohu webu zo staršieho dátumu. Web avšak stále nefunguje, prosím o sprístupnenie webu. Ďakujem
michalkozelsky   14.01.2026, 13:39
Po 3 dnoch ako som začal riešiť tento problém som nevyriešil nič. Rozhodli sme sa pre presun domeny z endory k websupportu, kde podpora za 3 minúty vyriešila všetko, čo endora nevie vyriešiť za 3 dni.

Som veľmi sklamaný z prístupu endory, a nič podobné som ešte nezažil. Web mi bol zablokovaný bez akéhokoľvek emailu, upozornenia, len ste mi vypli web. Písal som 3x email na podporu, žiadna odpoveď. Volal som na podporu, prvý človek ktorý tam bol mi absolutne vôbec nepomohol a bol arogantný. Druhý to začal riešiť a posunul to na technickú podporu, avšak aj tam to trvalo veľmi dlho. Služby endory neodporúčam.

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Fórum používá MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.