deedee   10.01.2026, 15:07
Dobrý den,

na bývalé endoří free doméně mi při otevření teď čerstvě začalo vyskakovat "Varování: možné bezpečnostní riziko". Při snaze o zařízení SSL certifikátu v adminu jsem narazila na několik chybek, ze kterých se mi nedaří vymotat...

Původně jsem kvůli přístupu přes mojeID, které při migraci bylo trochu komplikované a které jsem používala, čekala, než se věci uhladí a začne to běhat už trochu spolehlivěji, v poslední (dlouhé) době nic určitě v administraci nepřenastavovala. 
Problém spočívá v tom, že mi po migraci úplně chybějí některé záložky v adminu - momentálně tam mám pod Službami pouze Hosting. Chtěla jsem zkontrolovat, jestli moje free doména má správně nastavené DNS, že by teoreticky mohly pak SSL certifikáty vyskočit, ale vzhledem k tomu, že se podle návodů endory nedostanu ani k záložce Domény -> DNS záznamy (vůbec je nevidím), chtěla jsem se prostě a jednoduše zeptat, jestli je možné, že se něco pokazilo při migraci.

Měli byste prosím nějakou radu, co s tím můžu udělat já, případně jestli je to na vaší straně a šlo by to opravit? Děkuji.
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.01.2026, 22:06 uživatelem deedee.
encryptsl   10.01.2026, 15:45
Máš zaplacený hosting, protože ani na free variantě která byla na staré endoře nešlo měnit DNS záznamy.

I'm a Software Developer focused on Kotlin, PHP, and the Nette framework. I created a LiteEco minecraft plugin that is actively used by over 100 servers to date, with 27,899 downloads.
deedee   10.01.2026, 15:48
Too nemám... Na druhou stranu nevím, nakolik je normální, aby na freehostingu vyskakoval Kód chyby: SEC_ERROR_EXPIRED_CERTIFICATE a de facto se to tvářilo jako nebezpečná stránka...? O_o aspoň doteď se mi nic takového nedělo...
DNS záznamy jsem chtěla jen zkontrolovat, kam vedou (ale měly by na endoru, hádám), protože to je vypsané jako podmínka k SSL certifikátu...
encryptsl   10.01.2026, 16:03
Co jsem koumal, tak by měla mít Free Varianta

"SSL certifikát zdarma (doména u nás)"
Otázka je jestli to zahrnuje viz doménu 3 řádu.

Podle mě se neaktualizoval certifikát automaticky na straně serveru ale kdo ví jak to vlastně mají nastavené.
Protože z logiky věci ty na free variantě nemáš možnost si vygenerovat SSL Certifikát podle mě na doméně 3 řádu.

I'm a Software Developer focused on Kotlin, PHP, and the Nette framework. I created a LiteEco minecraft plugin that is actively used by over 100 servers to date, with 27,899 downloads.
jan   11.01.2026, 20:42
Dobrý den, problémy s propadlým certifikátem u domén 3 řádu již řeší naši administrátoři. Za komplikace se vám omlouváme.
deedee   11.01.2026, 22:07
zatím to vypadá už dobře, nechci zakřiknout Big Grin děkuji za odezvu Smile

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Fórum používá MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.