Dobrý den,
na bývalé endoří free doméně mi při otevření teď čerstvě začalo vyskakovat "Varování: možné bezpečnostní riziko". Při snaze o zařízení SSL certifikátu v adminu jsem narazila na několik chybek, ze kterých se mi nedaří vymotat...
Původně jsem kvůli přístupu přes mojeID, které při migraci bylo trochu komplikované a které jsem používala, čekala, než se věci uhladí a začne to běhat už trochu spolehlivěji, v poslední (dlouhé) době nic určitě v administraci nepřenastavovala.
Problém spočívá v tom, že mi po migraci úplně chybějí některé záložky v adminu - momentálně tam mám pod Službami pouze Hosting. Chtěla jsem zkontrolovat, jestli moje free doména má správně nastavené DNS, že by teoreticky mohly pak SSL certifikáty vyskočit, ale vzhledem k tomu, že se podle návodů endory nedostanu ani k záložce Domény -> DNS záznamy (vůbec je nevidím), chtěla jsem se prostě a jednoduše zeptat, jestli je možné, že se něco pokazilo při migraci.
Měli byste prosím nějakou radu, co s tím můžu udělat já, případně jestli je to na vaší straně a šlo by to opravit? Děkuji.
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.01.2026, 22:06 uživatelem deedee.