#1 2018-02-13 12:52:26

bumerang
Člen
Registrován: 2010-05-20
Příspěvky: 17

watermark přes .htaccess

Dobrý den
Pokoušel jsem se udělat vodoznak přes .htaccess dle návodu : https://forum.jreviews.com/topic/13961- … -on-image/
Na jiném hostingu funguje ale na endoře se mi ho nedaří zprovoznit.
Moc prosím o radu děkuji

Offline

#2 2018-02-13 20:28:26

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,260
Web

Re: watermark přes .htaccess

Čo konkrétne vám nefunguje?


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#3 2018-02-13 20:59:14

bumerang
Člen
Registrován: 2010-05-20
Příspěvky: 17

Re: watermark přes .htaccess

Dobrý večer
Nezobrazuje se vodoznak

Offline

#4 2018-02-14 08:22:28

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,260
Web

Re: watermark přes .htaccess

Môžete prosím uviesť príklad odkazu kde by sa mal vodoznak zobrazovať?


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#5 2018-02-14 12:28:31

bumerang
Člen
Registrován: 2010-05-20
Příspěvky: 17

Re: watermark přes .htaccess

Dobrý den
nastavil jsem aby se vodoznak nyní zobrazoval po rozkliknutí obrázky na adrese: http://imotech.cz/index.php/component/c … hovny-ikea


je cela adresa takto? :
/images/sampledata/fotky/NABYTEK/watermark.php 

nebo? :
web/images/sampledata/fotky/NABYTEK/watermark.php 

děkuji že za Vaší pomoc

Offline

#6 2018-02-14 20:51:49

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,260
Web

Re: watermark přes .htaccess

Na doméne po celej ceste v žiadnom adresári som nenašiel súbor .htaccess ktorý by preklad vykonával. Kde máte prosím súbor .htaccess umiestnený?


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#7 2018-02-14 20:59:24

bumerang
Člen
Registrován: 2010-05-20
Příspěvky: 17

Re: watermark přes .htaccess

Dobrý večer
Soubor je umístěn v web/images/sampledata/fotky/NABYTEK

Offline

#8 2018-02-16 09:51:15

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,260
Web

Re: watermark přes .htaccess

Chybička v súbore watermark.php na riadku 47:

imagejpeg($image, '', 100);  // use best image quality (100)

opravená na

imagejpeg($image, NULL, 100);  // use best image quality (100)

Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#9 2018-02-16 17:32:47

bumerang
Člen
Registrován: 2010-05-20
Příspěvky: 17

Re: watermark přes .htaccess

Chtěl bych Vám moc poděkovat

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK