#1 2018-01-29 17:01:21

deathrider
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 9

Výpis súborov z adresára, bodky..

zdravím, mám kód ktorý funguje pekne

$dir = "web/UPLOAD/";
$dh  = opendir($dir);
while (false !== ($filename = readdir($dh))) {
    $files[] = $filename;
}
sort($files);
echo "<h1>". $uploadform['005'] ."</h1>";
for ($i = 0; $i < count($files); $i++) 
  {
  echo "<a href='zindex_system/UPLOAD/$files[$i]' target='_blank'>$files[$i]</a><br>";
}


ale pri výpise to vyzerá takto:

.
..
obrazok.jpg
nejakysubor.zip



dá sa to upraviť tak aby tam tie bodky neboli? neviem ako ...

Upravil deathrider (2018-01-29 17:02:30)

Offline

#2 2018-01-30 01:32:49

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,242
Web

Re: Výpis súborov z adresára, bodky..

Áno, pri vypisovaní odfiltrujte tieto riadky podmienkou.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK