#51 2013-07-12 12:20:14

Rozi
Endora rádce
Registrován: 2013-01-02
Příspěvky: 296

Re: 500 Internal Server Error

Jak velké jsou rozestupy mezi funkčností a nefunkčností? Provedli jsme nějaké úpravy v nastavení serveru tak, že by k výpadkům nemělo docházet tak často. Za komplikace se velmi omlouváme.

Offline

#52 2013-07-12 12:36:07

TomAtom
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 49

Re: 500 Internal Server Error

Rozestup chyb je různý. V nejhoších momentech končilo chybou 500 až 90 procent požadavků. Nyní je server již poměrně stabilní, stále asi v cca 5 procentech požadavků padne error 500. Děkuji Vám.

Offline

#53 2013-07-13 11:41:47

Sex4all
Člen
Registrován: 2012-02-18
Příspěvky: 12

Re: 500 Internal Server Error

Dobrý den, jelikož to dělá skoro všem, tak chyba je zřejmě na Vaší straně. My, kteří máme u Vás na hostingu e-shopy, tímto problémem ztrácíme klienty a s tím je spojený i ušlý zisk! Problém trvá již asi týden, tak s tím prosím už začněte něco dělat. Domény, poppersonline.cz a poppershop.cz . Upozorňuji jen, že mi končí hosting a vážně uvažuji o konkurenci...

Offline

#54 2013-07-13 12:03:53

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Registrován: 2013-01-22
Příspěvky: 3,596
Web

Re: 500 Internal Server Error

Na serveru 6 máme technické problémy. Na odstranění problému usilovně pracujeme. Pokud máte placený program a jste problémem postiženi, tak napište na info@endora.cz a program Vám bude o měsíc prodloužen. Omlouváme se za komplikace.


Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

Offline

#55 2013-07-13 17:40:47

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: 500 Internal Server Error

Problem se samozrejme resi. Kazdy den se delaji kroky ke zlepseni situace a i dostupnost uz by mela byt lepsi. Behem par dnu snad jiz bude ke 100% jako pred timto problemem

Offline

#56 2013-07-15 12:58:00

TomAtom
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 49

Re: 500 Internal Server Error

Dobrý den, jak to prosím vypadá s řešením problému? Stále se mi poměrně často (a zcela náhodně) objevuje error 500(tomovofoto.cz). Děkuji

Offline

#57 2013-07-15 13:07:26

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Registrován: 2013-01-22
Příspěvky: 3,596
Web

Re: 500 Internal Server Error

Technické problémy jsou na server 6, Vy máte stránky na serveru 2. Už jsme Vám to zde v několika příspěvcích psali. Chyba bude nejspíše ve Vašem zdrojovém kódu nebo konfiguraci.


Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

Offline

#58 2013-07-15 18:13:54

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: 500 Internal Server Error

Jak casto se problem vyskytuje? Jak pak dlouho trva?

Offline

#59 2013-07-15 21:27:41

TomAtom
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 49

Re: 500 Internal Server Error

Dnes ráno jela aplikace bezchybně. Dopoledne jsem to ještě jednou kontroloval a prakticky všechny požadavky padaly na error 500. Nyní již je zase všechno v pořádku a error 500 se neobjevuje. Mezi tím v aplikaci nedocházelo k žádné změně.

Offline

#60 2013-07-15 23:28:58

Aerforce
Člen
Registrován: 2012-12-31
Příspěvky: 31

Re: 500 Internal Server Error

Dobrý večer,

nově registrována doména czagapornisclub.eu, zkoušel jsem pomalu vytvářet web, odpoledne vše jelo, ale nyní večer neustálé hlášení "HTTP 500 vnitřní chyba serveru". Četnost výpadků nevím, zatím tam není žádné měření ... Podobné výpadky v minulých dnech i na agapornisove.cz, nyní se zdá lepší ...

Díky za vyřešení

Offline

#61 2013-07-16 08:34:08

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Registrován: 2013-01-22
Příspěvky: 3,596
Web

Re: 500 Internal Server Error

Pokud založíte doménu, tak je třeba vyčkat 6 hodin, máte to napsané při založení.


Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

Offline

#62 2013-07-16 09:36:33

Aerforce
Člen
Registrován: 2012-12-31
Příspěvky: 31

Re: 500 Internal Server Error

Psal jsem toto:

Aerforce napsal:

Dobrý večer,

... odpoledne vše jelo, ale nyní večer neustálé hlášení "HTTP 500 vnitřní chyba serveru"....

Takže nějakých 6 hodin je bezpředmětných. Pokud to chcete časově, tak dnes je úterý, doména založena v sobotu večer, příkaz bance v neděli dopoledne, od pondělí od rána zaplaceno a vše jelo, od pondělí od večera problém a stejnou hlášku mi to vypsalo i nyní ... Na stránkách se prakticky nedělaly žádné úpravy, výpadky to hlásilo už při snaze aktualizovat.

Offline

#63 2013-07-16 12:01:10

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: 500 Internal Server Error

Zapl sem vypisovani chyb a :
Fatal error: Class 'JObject' not found in /home/users/miloslav/czagapornisclub.eu/web/libraries/joomla/application/base.php on line 23

Offline

#64 2013-07-18 13:06:45

TomAtom
Člen
Registrován: 2010-11-29
Příspěvky: 49

Re: 500 Internal Server Error

Dobrý den, poslední cca den mi jede web tomovofoto.cz bez výpadků. Děkuji za opravu, pokud je to tím:-). Mohu se prosím zeptat, v čem byl konkrétně problém? Třeba se s tím ještě někdy setkám. Již jsem nedávno něco podobného řešil a problém byl v kombinaci APC a PHP 5.4
Děkuji

Offline

#65 2013-07-18 13:21:36

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: 500 Internal Server Error

Resi se paralelne nekolik problemu. Vetsina by jiz mela byt vyresena

Offline

#66 2013-07-18 19:32:48

zkokrnov
Endora uživatel
Registrován: 2013-07-18
Příspěvky: 3

Re: 500 Internal Server Error

Dobrý den,

založil jsem si web zkokrnov.cz

hned po zprovoznění jsem se přes vaši administraci pokusil nainstalovat redakční systém joomla, bohužel od té doby neustále dostávám chybovou hlášku

 
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@endora.cz and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

nějaká rada ?

děkuji

Offline

#67 2013-07-18 19:39:45

Destroyer
Endora rádce
Registrován: 2009-11-01
Příspěvky: 2,097
Web

Re: 500 Internal Server Error

hned po zprovoznění ? tzn že už čekáte těch zmíněných 6hodin?

Offline

#68 2013-07-18 19:58:06

zkokrnov
Endora uživatel
Registrován: 2013-07-18
Příspěvky: 3

Re: 500 Internal Server Error

Destroyer napsal:

hned po zprovoznění ? tzn že už čekáte těch zmíněných 6hodin?

Zdravím, přiznám se že si nejsem 100% jistý že 6 hodin uběhlo, zakládal jsem dnes kolem oběda

Offline

#69 2013-07-18 20:02:07

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Registrován: 2013-01-22
Příspěvky: 3,596
Web

Re: 500 Internal Server Error

Nahrál jste tam nějaký obsah? Aktivujte si zobrazení php chyb v administraci Endory.


Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

Offline

#70 2013-07-18 20:09:54

admin
Administrátor
Registrován: 2009-05-15
Příspěvky: 4,294

Re: 500 Internal Server Error

zkuste ted

Offline

#71 2013-07-18 20:14:20

zkokrnov
Endora uživatel
Registrován: 2013-07-18
Příspěvky: 3

Re: 500 Internal Server Error

admin napsal:

zkuste ted

Perfektní, joomla funguje. Moc děkuji

Offline

#72 2013-07-19 13:11:35

zdenda
Endora uživatel
Registrován: 2011-02-23
Příspěvky: 2

Re: 500 Internal Server Error

Řešil jsem teď také problém s touto chybou. Vždy byl problém u funkce header pro zaslání HTTP hlavičky. Teď je to trochu striktnější, takže musí přesně odpovídat hlavičce, např. fungující a nefungující 404:
header("404 Not Found");
header("HTTP/1.0 404 Not Found");

Měl jsem problém s generováním pdf z mpdf, pokud by někdo měl stejný problém, tak mpdf fóru je návod, které hlavičky zakomentovat. Asi protože to jde na Apache, tak i když jsem měl u webu zapnuté log_errors i display_errors, tak stejně pořád naskočila 500 a chyba se nezalogovala. Jestli to tak má být, musí říct admin.
Mimochodem pěkně blbě se taková chyba hledá, protože když mi naskočí pořád 500, tak to je skoro na proložení každého řádku die, abych našel, kde je problém.

Offline

#73 2013-07-21 16:28:04

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 10,407
Web

Re: 500 Internal Server Error

cashbetting napsal:

Dobrý den,

zrušil jsem svoji starou doménu a zaplatil novou - cashbetting.cz. Po nahrání Joomly mi to hází 500 internal error. Dělal jsem to stejným způsobem i na staré doméně a vždy to fungovalo bez potíží. Nechápu kde je chyba..

rovnaký požiadavok evidujem poslaný pomocou mailu na ktorý vám odpovie admin hneď ako to bude možné, prosím neuvádzajte rovnaký požiadavok na dvoch rôznych miestach


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#74 2013-07-21 18:00:01

Trade
Endora rádce
Místo: Česká republika
Registrován: 2013-01-22
Příspěvky: 3,596
Web

Re: 500 Internal Server Error

Doména je funkční od založení během 6 hod. Pokud je to více než 6 hod, tak si aktivujte ve webadministraci Endory zobrazování PHP chyb.


Kontaktujte nás | FAQ
Email: fk@endora.cz

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK