#1 2018-01-16 19:08:39

enterblaze
Endora uživatel
Registrován: 2014-12-18
Příspěvky: 5

Nelze se připojit na web přes www

Zdravím.
Mám pocit že jsem tento problém již jednou řešil, ale bohužel se mi jeho řešení nedaří dohledat, proto se ptám znovu.
Založil jsme se free webové stránky na které se nedá připojit přes www.foresterraworld.8u.cz
Po zadání této adresy mě to odkáže na stránku kde se píše že doména neexistuje.
Web funguje pouze přes http://foresterraworld.8u.cz

Předem děkuji za pomoc.

EDIT: A ještě přikládám druhou otázku... Já dement jsem web špatně pojmenoval. Adresa na web je forsterraworld ale má to být foresterraworld. Mezi R a S chybí písmeno E. Lze to nějak opravit nebo musím web zrušit a založit nový?

Upravil enterblaze (2018-01-16 19:15:02)

Offline

#2 2018-01-17 10:13:06

TomasEndora
Podpora
Registrován: 2017-09-05
Příspěvky: 74

Re: Nelze se připojit na web přes www

Dobrý den,

To proč nevidíte žádný webový obsah na adrese foresterraworld.8u.cz je proto, že doména není zaregistrovaná. Proto není možné vidět žádný webový obsah. Hláška -> Doména neexistuje" je tedy správná :-)

Pod Vaším účtem je aktuálně zprovozněna doména -> http://forsterraworld.8u.cz/. Jestli Vám tento název nevyhovuje (jak píšete chybí zde písmeno E), pak pokud si přejete mít název jiný, bude zapotřebí přidat doménu s novým (správným) názvem k vašemu účtu. To provedete po přihlášení do administrace hned na  úvodní stránce naleznete vpravo dole oranžové tlačítko + Přidat doménu. Po kliknutí na něj vyplníte správný název, zvolíte hosting a dokončíte objednávku.
Poté až bude doména pod Vaším účtem, tak webový obsah na ní bude potřeba přenést z domény, která je nyní psaná "špatně". Dívám se, že na této "špatné" doméně máte aktuálně WordPress. Pro přesun WordPressu mezi doménami má Endora připravené vlastní scripty a lze tak provést jednoduše z administrace. Jak na to? Přikládám nápovědu (obsahuje také videonávod) -> https://www.endora.cz/novinky/presun-wo … iknuti-267

S pozdravem Tomáš Novotný, tým Endora :-)

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK