#1 2017-07-29 15:26:08

sunco
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 6

Presun domeny v Endore

Mam web na domene sun.funsite.cz na Endore ktery jsem dostal pri koupi hostingu Plus, ted jsem koupil na Endore domenu kamery-rekordery.cz a chtel bych misto domeny sun.funsite.cz dat domenu kamery-rekordery.cz aby existujici web a hosting Plus byli spojeny s domenou kamery-rekordery.cz
V administrace domen zvolil jsem presmerovani domeny kamery-rekordery.cz na placeny hosting Plus ted u mne neni vubec placeny hosting jenom demo varianta na mesic. Co se stalo s placenym hostingem? Proc napsano v adminictrace jedno a se deje jine? Proc nelze jednoduche presunout domeny uvnitr Endory?

Upravil sunco (2017-07-29 15:52:34)

Offline

#2 2017-07-29 15:42:21

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 9,878
Web

Re: Presun domeny v Endore

K novej doméne vytvorte hosting vo variante FREE. Následne v časti Aplikace pôvodnej domény môžete využiť možnosť presunutia wordpressu na novú doménu. Platený webhosting je možné presunúť v časti webové prostory po rozkliknutí domény kde je aktívny platený webhosting.


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

#3 2017-07-29 16:00:39

sunco
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 6

Re: Presun domeny v Endore

Kde v administrace mohu vytvorit k nove domene hosting ve variante Free?

Offline

#4 2017-07-29 16:03:54

sunco
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 6

Re: Presun domeny v Endore

Uz hosting jsem presunoul nebo novou domemu spojil s placenym hostingem Plus. Zustalo presunout samotny web

Upravil sunco (2017-07-29 16:05:30)

Offline

#5 2017-07-29 16:12:54

sunco
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 6

Re: Presun domeny v Endore

Tak kdyz v casti Aplikace zvolim presun WordPressu na novou domenu tak dostanu jenom cisty vychozi WordPress na nove domene a stavajici systema smaze?

Jak presunout cely web s DB na novou domenu?

Upravil sunco (2017-07-29 16:17:28)

Offline

#6 2017-07-29 17:17:26

sunco
Endora uživatel
Registrován: 1970-01-01
Příspěvky: 6

Re: Presun domeny v Endore

Presun DB do nove domeny delat v sekce Databáze MySQL - MyISAM, sprava od nazvu DB tlacitko s carkami Menu a tam zmacknout na Domena?
Jak lepsi udelat presun stavajiciho WordPressu s datami na novou domenu?

Offline

#7 2017-07-29 17:39:12

JF
Endora rádce
Místo: Plzeň
Registrován: 2010-06-22
Příspěvky: 9,878
Web

Re: Presun domeny v Endore

V administrácií v časti aplikace pôvodnej domény nájdete tlačítko na presun wordpressu, zvolíte doménu na ktorú chcete presun vykonať a systém sa o celkový presun postará, viz https://www.endora.cz/podpora/napoveda/ … i-domenami


Ján Fačkovec - Helpdesk Endora.cz
- Email: jan.fackovec(zavináč)endora.cz
- Web: www.endora.cz
Zlepšite si stránku českým validátorom!

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB | CZ a SK