frkotou   17.07.2026, 23:14
edit: problém zatím vyřešen nainstalováním vývojářského pluginu Gutenberg, poté se již Gutenberg editor vrátil. Dodám, že před chvílí jsem to zkoušel i s novou instalací WP na jiné déle nevyužívané free doméně, kde se i po úplně nové instalaci problém vyskytoval také, takže chyba bude na straně Endory, zřejmě něco blokuje komponenty WP, respektive JavaScriptové soubory jádra WordPressu. Prosím o případnou kontrolu ze strany Endory.

Dobrý den, narazil jsem na problém, kdy se mi při editaci stávající stránky (případně vytváření nové) ve WordPressu místo editoru (Gutenberg) zobrazí pouze prázdná bílá stránka. Bílá stránka se zobrazuje také při editaci vzhledu (jakékoliv) nainstalované šablony, respektive prázdná stránka a prázdný postranní panel.

Zkoušel jsem problém řešit vylučovací metodou: kompletně jsem zakázal pluginy, přepnul na výchozí šablonu a znovu nahrál čisté jádro WP, ale nic z toho nepomohlo. Všiml jsem si však, že tento problém je přítomen POUZE tam, kde používám Freehosting (konkrétně weby: holicstviadam.cz a frkotou.g6.cz). Na mých ostatních webech, kde mám placený tarif FUN (frkotou.cz a radiokaryon.cz), se tento problém nevyskytuje a vše běží v pořádku, i když na těchto obou je problém s načítáním thumbnails z galerií, je potřeba několikrát aktualizovat stránku...

Ve všech případech přitom používám identickou verzi WP, šablony a jen několik málo stejných pluginů, zejména WP forms a NextGen gallery. Kde by mohl být problém? Z podpory jsem bohužel nedostal kloudnou odpověď, respektive mám si upgradovat hosting...
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.07.2026, 18:38 uživatelem frkotou.

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Fórum používá MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.