czugotode.cz   18.06.2026, 00:01
Dobrý den, 
před více než týdnem jsem zjistil, že na webu czugo.cz mi nejde načíst Wordpress, resp. Elementor k úpravě stránek, server začal vracet 429 Too many requests. S technickou podporou na telefonu jsme hledali důvod, ale ze strany Endory údajně bylo vše v pořádku. Podezříval jsem tedy nějakou automatickou aktualizaci WP nebo pluginu, nicméně ničeho jsem se nedopátral. Později jsem se rozhodl udělat vlastní odlehčenou prezentaci jen kombinací html/php/sql v podsložce s tím, že odlehčím serveru a pro dané použití byl Wordpress trochu overkill. Nicméně po nasazení prezentace na Endoru se problém opakoval při načítání obrázků na stánce. Po vyčištění cache nebo první návštěvě se vždy pár obrázků nenačte s chybou 429, při dalším refreshi se dotáhnou, ale to není řešení, které by návštěvníky zajímalo.

Prosím tedy znovu o kontrolu, případně vysvětlení, proč se tak děje a jeslti si mám případně hledat nový hosting. 

Děkuji za Váš čas.
jan   19.06.2026, 20:04
Dobrý den, v případě že máte v obsahu větší množství obrázků můžete narazit na limit serveru. Zde se doporučuje načítat obrázky postupně jak návštěvník roluje stránkou, tzv lazy loading čím se množství požadavků v čase rozptýlí a na limity narážet nebudete.
Mirco   06.07.2026, 23:00
Řešíme to vedle v sekci Technické nastavení. Lazy loading nepomáhá. Týká se to free i placených webů. Limit, kdy začne načítání blbnout, vypadá jako něco kolem 10 unikátních obrázků na jedné stránce.

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Fórum používá MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.